سه شنبه، 3 اسفند 1395 - 02:51

بسمه تعالی

در راستای تحقق شعار "انسان سالم؛ محور توسعه پایدار"، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی سلامت در جامعه در دستیابی این هدف مصمم بوده و تمام توان خود را برای تحقق آن بسیج نموده است.

یکی از حقوق اساسی مردم به ویژه در عصر ارتباطات و اطلاعات دانستن و آگاهی است. بدیهی است در این میان، آگاهی دادن و اطلاع رسانی به مردم در زمینه سلامتی، اولین و ابتدایی­ ترین حق مردم خواهد بود. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز در راستای مأموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع­ رسانی صحیح و شفاف و تلاش برای کمک به حفظ و ارتقاء سلامت مردم و شهروندان به کار گرفته است.

در بررسی چشم­ انداز 20 ساله کشور و برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه­ ریزی فعالیت ها و اقدامات روابط عمومی است. تقویت نهضت نرم افزاری یکی از محورهای سیاست کلی برنامه چهارم توسعه و چشم انداز 20ساله است که یکی از مصادیق آن در حوزه روابط عمومی، روابط عمومی الکترونیک است. همچنین ماده44 برنامه چهارم توسعه مشخصاً به نقش روابط عمومی در گسترش ارتباطات و تحقق جامعه اطلاعاتی و "اطلاع­ رسانی مناسب برای تحقق ویژگی­های مورد نظر در افق چشم­ انداز" اشاره می­کند.

از این رو در سال 1387 که از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) سال "شکوفایی و نوآوری" نام گرفت، گذر از نگاه سنتی به نگاه مدرن، به عنوان یک هدف کلان در روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تبع آن در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در نظر گرفته شد و در این زمینه تلاشهای فراوانی صورت گرفت که یکی از این تلاش­ها، راه­ اندازی پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا (وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) در وزارت متبوع و بعد از آن در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تحت عنوان "وب دا خوزستان" در سال 1389 بوده است که با تلاشهای مستمر صورت گرفته در سال 1391 با دریافت لوح تقدیر از وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حائز رتبه اول در بین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور شد. این پایگاه می­کوشد اطلاعات حوزه سلامت را بسته به وسع، توانایی علمی، فنی و اجرائی پرسنل و دست اندرکاران پرتلاش و زحمتکش حوزه روابط عمومی، به موقع، شفاف و دقیق به اطلاع هم استانی های عزیز و هموطنان گرامی برساند.

در این پایگاه، ضمن انتشار آخرین اخبار حوزه های مرتبط با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر اطلاعات مفید دیگر، «آموزش و فرهنگ­ سازی سلامت» نیز مورد توجه جدی قرار گرفته است. زیرا این باور عمیق وجود دارد که چنانچه بتوان فرهنگ سلامت را در جامعه ارتقاء داد، بدون ­تردید ضمن دارا بودن جامعه ای سالم و کارآمد، از اعمال بسیاری از هزینه­ های گزاف بر اقتصاد سلامت جلوگیری خواهد شد.

به امید داشتن انسان­های سالم در جامعه­ ای سالم، پویا و بانشاط...

فوق تخصص خون بیمارستان شفا: حذف لیستهای انتظار بیماران سرطانی با افتتاح بیمارستان شهید بقایی2
  دکتر احمدزاده دیلمی: هم اکنون با انتقال بخش بزرگسالان از شفا به بقایی2، مشکل کمبود تختهای بستری مرتفع شده است
  کسب مقام نخست کشوری توسط روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  حمایت قاطع اعضاء هیئت علمی فوق تخصص خون و سرطان بیمارستان شفاء از انتقال به بیمارستان شهیدبقایی2
  سرطان روده بزرگ را چگونه بشناسیم؟
  گلایه وزیر بهداشت از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص نمایش استعمال مواد دخانی در 35مین جشنواره فیلم فجر
  رئیس مرکز بهداشت امیدیه: سنجش سلامت جوانان گام بزرگی در پیشگیری از بیماری‌ها و کنترل هزینه‌ها در سنین بالاتر است
  دکتر فکور: قداست یک پزشک در مرتبه روحانیون است
  افزایش 40 درصدی بیماران تنفسی ناشی از ریزگردها در اهواز در دو روز اخیر