وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : دكتر ايدني: در راستاي ساخت 162واحد بهداشتي در استان، تاكنون 97 زمين تامين و در اختيار پيمانكار قرار گرفته است
چهارشنبه، 23 فروردین 1396 - 12:05 کد خبر:11184
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز، شنبه 19 فروردين 96 ، جلسه بررسي آخرين وضعيت پروژه هاي بهداشتي مشمول تفاهم نامه با حضور دكتر غلامرضا شريعتي استاندار، دكتر اسماعيل ايدني رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز، دكتر سيد عباس پورهاشم مشاور وزير بهداشت در اجراي تفاهم نامه احداث پروژه هاي بهداشتي، دكتر محمدرضا ميرزايي معاون اجرايي مركز مديريت شبكه، دكتر اشكان يوسف زاده مسئول گروه سازه و پروژه هاي بهداشتي وزارت بهداشت، دكتر شكراله سلمان زاده معاون بهداشت، دكتر سيد احمد حسيني معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه و روسا و معاونين بهداشتي دانشگاه ها و دانشكده هاي دزفول، آبادان، بهبهان و شوشتر در محل استانداري خوزستان برگزار گرديد.

دكتر  ايدني در ابتداي اين جلسه به تشريح عملكرد دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز در راستاي اجراي تفاهم نامه سه جانبه احداث واحدهاي بهداشتي پرداخت و اظهار داشت: بر اساس تفاهم نامه سه جانبه في مابين وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، استانداري خوزستان و دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز، احداث ۱۶۲ واحد بهداشتي در دستور كار قرار گرفت و پروژه احداث اين واحدها طي قراردادي به سازمان طرح هاي عمراني وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح واگذار گرديد و تا اين لحظه ۹۷ زمين تامين و تحويل پيمانكار شده و پيمانكار اقدام به استقرار و تجهيز كارگاه نموده كه عمليات اجرايي نيز عملا در بيش از ۵۰ پروژه آغاز گرديده است.

وي موضوع تامين زمين در اهواز را يكي از چالشهاي مهم پيش روي اجراي تفاهم نامه دانست و افزود: اميدواريم با حمايت هاي استاندار و پيگيري هاي فرماندار و شهردار اهواز هر چه سريعتر نسبت به تامين زمين جهت ساخت واحدهاي بهداشتي مشمول تفاهم نامه اقدام گردد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز تصريح كرد: چنانچه زمين هاي مورد نياز تامين نگردد به اجبار اعتبارات مربوطه براي ساخت واحدهاي بهداشتي در شهرستان هايي كه در امر تامين زمين موفق بوده اند، هزينه خواهد شد.

در ادامه جلسه دكتر پورهاشم اظهار ذاشت: موضوع احداث پروژه هاي بهداشتي در قالب تفاهم نامه يكي از برجسته ترين برنامه هاي وزارت بهداشت بوده كه به ابتكار وزير  بهداشت طراحي و تدوين و با همكاري استانداران و روساي دانشگاه ها در حال اجرا است.

مشاور وزير بهداشت افزود: تعداد پروژه هاي مشمول تفاهم نامه در كشور ۶۲۵۰ پروژه يعني معادل ۲ ميليون متر مربع فضاي بهداشتي و با پيش بيني اعتباري بيش از ۳۰۰۰ ميليارد تومان مي باشد كه در مدت كوتاهي مقدمات كار به انجام رسيده و كار ساخت ۵۰۰۰ واحد بهداشتي در سراسر كشور آغاز شده است.

وي در ادامه به موضوع تامين اعتبار لازم براي اتمام اين پروژه ها اشاره نمود و گفت: مقرر گرديده ۵۰ درصد اعتبارات ساخت را وزارت بهداشت و ۵۰ درصد اعتبارات را استان با استفاده از ظرفيتهاي موجود تامين نمايد كه در اين بين ورود خيرين سلامت به اين عرصه بسيار مهم خواهد بود.

پورهاشم سپس به بررسي عملكرد دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز پرداخته و بيان داشت: انصافا عملكرد دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپوز اهواز در زمينه اجراي تفاهم نامه خوب بوده، البته كاستي هايي هم وجود دارد ولي خوشبختانه در مرحله اي قرار داريم كه ظرف مدت كوتاهي شاهد جهش در اجراي پروژه ها خواهيم بود.

مشاور وزير بهداشت ادامه داد: موضوع نظارت بر ساخت و ساز واحدهاي بهداشتي را بايد بسيار جدي گرفت. البته زمان براي احداث پروژه ها بسيار مهم است ولي با نظارت مستمر بر كار پيمانكار بايد واحدهاي بهداشتي در زمان مناسب و با كيفيت مطلوب ساخته و آماده بهره برداري گردند. به همين دليل هم وجود ناظر فني براي اين پروژه ها تعريف شده و تامين اعتبار مربوط به آن هم صورت پذيرفته است.

در ادامه اين نشست دكتر ميرزايي معاون اجرايي مركز مديريت شبكه معاونت بهداشت وزارت و عضو كميته سه نفره كشوري پروژه هاي تفاهم نامه، گفت: در كل استان خوزستان احداث ۳۰۰ پروژه در قالب تفاهم نامه با اعتباري بالغ بر ۱۶۰ ميليارد تومان پيش بيني شده است.

وي ادامه داد: با توجه به مشكلاتي كه براي تامين زمين در استان وجود دارد شروع عمليات اجرايي اندكي با تاخير همراه بود كه خوشبختانه اين موضوع با پيگيري هاي به عمل آمده توسط مسئولان استاني و دانشگاه در حال برطرف شدن است. پيش بيني ميشود با سرعت گرفتن روند كار بسياري از پروژه ها تا آخر شهريور به اتمام برسد.

در ادامه اين نشست روساي دانشگاه ها و دانشكده هاي دزفول، آبادان، بهبهان و شوشتر به ارائه گزارشي از آخرين وضعيت روند اجراي احداث پروژه هاي بهداشتي مشمول تفاهم نامه پرداختند.

درپايان نيز دكتر شريعتي به جمع بندي نهايي مطالب مطروح شده، پرداخته و اظهار داشت: با استفاده از ظرفيتهاي موجود در استان و با همياري خيرين و مشاركت مردمي نسبت به تامين اعتبار سهم استاني پروژه ها اقدام خواهد شد. همچنين موضوع تامين زمين در اهواز مورد پيگيري قرار خواهد گرفت.

گفتني است پيش از جلسه فوق تيم اعزامي از وزارت بهداشت به اتفاق معاونين بهداشت و توسعه مديريت از روند اجرايي چندين پروژه در شهرستان هاي باوي و اهواز بازديد و از نزديك در جريان روند احداث و تجهيز اين پروژه ها قرار گرفت.