وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : كسب مجوز چاپ نشريه آتيه توسط كميته تحقيقات دانشجويي دانشكده پرستاري و مامايي
چهارشنبه، 21 تیر 1396 - 10:06 کد خبر:11845
محمد آدينه مسئول كميته تحقيقات دانشجويي دانشكده پرستاري و مامايي اهواز از كسب امتياز چاپ نشريه " آتيه " خبر داد و گفت: نسخه نخست اين نشريه در خرداد ماه 96 به چاپ رسيد كه يعقوب مدملي دانشجوي كارشناسي ارشد پرستاري داخلي – جراحي، به عنوان سر دبير اين نشريه معرفي گرديده است.

در ادامه مدملي سردبير نشريه آتيه بيان كرد: دانشگاه مهد آموزش و پژوهش است و در اين ميان كميته تحقيقات دانشجويي با بدنه فعال و پر انرژي دانشجويي نقشي اساسي را در پيشرفت پژوهشي دانشگاه ها دارد.

وي افزود: بايد دقت كرد ظرفيت ما دانشجويان بيش از آن است كه در ارائه يك مقاله در كنفرانس يا كنگره خلاصه شود، ما بايد به سمت تحقيقات كيفي و ارزشمند كه نياز امروز كشور نيز مي باشد پيش برويم كه در اين راه به دو ابزار نياز داريم؛ يكي پشتكار و ديگري اخلاق در پژوهش.

مدملي ادامه داد: متاسفانه دانشجويان اين دو راه را مورد توجه قرار نداده و پس از مدتي تحقيقات را رها مي كنند.

وي در پايان گفت: كميته تحقيقات دانشجويي بستر آموزش پژوهش به دانشجويان و مشوق آنان جهت انجام كار تحقيقاتي مي باشد. اينجانب به همراه دوستان فعال و اعضاي شوراي مركزي كميته تحقيقات دانشجويي دانشكده پرستاري و مامايي تمام تلاش خود را به كار برده و خواهيم برد تا از همه ظرفيت هاي شما عزيزان استفاده كنيم.