وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : گفتگوي ويژه با محمد احمدي دانشجوي رتبه دوم نهمين آزمون انفرادي المپياد علمي منطقه اي در حيطه استدلال باليني
دوشنبه، 9 مرداد 1396 - 14:38 کد خبر:11940

محمد احمدي متولد 1372 دانشجوي رشته پزشكي عمومي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز در نهمين آزمون انفرادي المپياد علمي منطقه اي دانشجويان استعدادهاي درخشان، در حيطه استدلال باليني رتبه دوم منطقه 4 آمايشي كشور را كسب نمود و به مرحله گروهي المپياد كشوري راه يافت.

وي از اين المپياد به عنوان اولين گام در مسير موفقيت هاي خود نام برد و در توصيه به ديگر دانشجويان اظهار داشت: لازم است كه دانشجويان از همين مقطع دانشجويي برنامه ريزي مناسبي جهت رسيدن به اهداف خود داشته باشند و از وقت خود براي مطالعه به خوبي استفاده كنند.

احمدي ادامه داد: شركت در اين گونه آزمونها به ارتقاء هرچه بيشتر سطح علمي دانشجويان رشته پزشكي كمك مي كند؛ از اين رو در صورتي كه دانشجويان با نحوه سوالات طرح شده آشنايي داشته باشند مي توانند با برنامه ريزي مناسب و مطالعه مفيد مباحث درسي خود در اين گونه آزمون ها نتابج مناسبي كسب كنند.

اين دانشجوي ترم 12 رشته پزشكي با بيان اين مطلب كه نقش اساتيد و مسئولان در تسهيل اين موفقيت بسيار ارزشمند و برجسته بود، گفت: كليه مسئولان كه در برگزاري كارگاه هاي آماده سازي جهت شركت در المپياد تلاش كردند، از مجربترين و بهترين اساتيدي بودند كه در طول دوران تحصيل با آنها آشنا شدم.

احمدي با اشاره به نقش اساتيد در دستيابي به اين موفقيت افزود: شايسته است از زحمات بي دريغ دكتر معتمد مسئول حيطه استدلال باليني و دكتر آرش فروزان مسئول استعدادهاي درخشان دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز تشكر و قدر داني كنم.

وي در خصوص زمان مطالعه جهت شركت در المپياد علمي اذعان داشت: قبل از شركت در المپياد علمي، آزمون پيش كارورزي در پيش بود كه در راستاي آمادگي جهت شركت در اين آزمون روزانه حدود 10 ساعت مطالعه مي كردم، از اين رو كسب رتبه برتر در آزمون پيش كارورزي نقش بسزايي در موفقيت در آزمون المپياد علمي داشت.

احمدي در مورد برنامه هاي آينده خود تصريح كرد: تمام دانشجوياني كه در مقطع پزشكي عمومي مشغول به تحصيل هستند، پس از طي اين دوره، در صورت علاقه به ادامه تحصيل، تمام سعي و تلاش خود را در راستاي آمادگي جهت شركت در آزمون دستياري به كار مي گيرند و من نيز اميدوارم بتوانم در رشته مورد علاقه ام ادامه تحصيل دهم.

شايان ذكر است محمد احمدي در آزمون پيش كارورزي علوم پايه نيز جزء ٢.٥درصد برتر و نفر سي و دوم كشور شده است.