وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : برگزاري دومين كنگره ملي علوم حركت باليني به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي اهواز در زمستان 96
یکشنبه، 15 مرداد 1396 - 14:30 کد خبر:12037

دكتر شاهين گوهرپي دبير علمي اين كنگره از برگزاري دومين كنگره ملي علوم حركت باليني به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز در زمستان 1396 خبر داد.

وي اظهار كرد: اين كنگره در ادامه اولين كنگره علوم حركت باليني كه دو سال پيش برگزار شد، با هدف آشناسازي مخاطبان با جديدترين دستاوردهاي توانبخشي در زمينه علوم باليني حركت برگزار مي‌شود كه اساتيد برجسته كشوري مانند دكتر محمدرضا هاشمي گلپايگاني٬ دكتر اسماعيل ابراهيمي و دكتر غلامعلي شهيدي، سخنرانان كليدي آن خواهند بود.

گوهرپي افزود: محورهاي اصلي اين كنگره تشخيص٬ ارزيابي و درمان اختلالات حركتي انسان٬ بيومكانيك و پاتوبيومكانيك حركت٬ ارگونومي٬ علوم اعصاب و توانبخشي سيستم عصبي حركت٬ تعادل و شناخت در سالمندي٬ تكنولوژي توانبخشي حركتي و واقعيت مجازي٬ اختلالات بلع و اختلالات حركتي گفتار خواهد بود.

دبير علمي دومين كنگره ملي علوم حركت باليني٬ گروه‌هاي آموزشي هدف را فيزيوتراپي٬ كاردرماني٬ گفتاردرماني٬ شنوايي شناسي٬‌ ارتوپدي‌ فني٬ پزشكي٬ علوم اعصاب و كنترل حركت٬ بيومكانيك٬ بيوالكتريك٬ مهندسي پزشكي٬ علوم ورزشي٬ توانبخشي ورزشي و ارگونومي عنوان كرد.

گوهرپي ادامه داد: در كنار اين كنگره٬ كارگاه٬ پنل و نمايشگاه پوستر نيز برگزار خواهد شد. مهلت ارسال مقالات تا ۱۵ مهرماه در نظر گرفته شده اما امكان تمديد اين مهلت نيز وجود دارد و علاقه‌مندان مي‌توانند مقالات خود را به دبيرخانه كنگره به نشاني اهواز٬ دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور٬ حوزه رياست دانشكده علوم توانبخشي ارسال كنند؛ همچنين براي كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند با شماره ۰۶۱۳۳۷۴۳۵۰۵ تماس بگيرند ويا به وب‌سايت كنگره به آدرس chms-rehab2.ajums.ac.ir مراجعه كنند.