وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : روزي براي پاسداشت پيام آوران سلامتي؛ يادداشت وزير بهداشت بمناسبت 5شهريورماه روز داروساز
دوشنبه، 6 شهریور 1396 - 12:49 کد خبر:12206

دكتر سيد حسن هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به مناسبت پنجم شهريور ماه و روز داروساز در يادداشتي اين روز را به تمامي داروسازان عزيز كشورمان تبريك گفت.

متن كامل يادداشت وزير بهداشت به شرح زير است:

پنجم شهريور نه فقط روز بزرگداشت محمدبن زكرياي رازي، شيميدان بزرگ ايراني، كه روزي است براي ارج نهادن به زحمات تلاشگران عرصه تحقيق و پژوهش و همه آنهايي كه دانش و تجربه و عمر خويش را وقف خدمت به مردم كرده و مي‌كنند.

و چه فرصت نيكويي است اين روز، براي گراميداشت مقام داروسازان عزيز كشور كه نه تنها به عنوان ركني اساسي در حوزه سلامت و پيام آوران سلامتي، با علم و دانش خود بر زخم هاي مردم مرهم مي گذارند، بلكه نقشي جدي در توليد، اشتغال و اقتصاد ميهن ايفا مي‌كنند.

اين روز را به تمامي همكاران داروسازم تبريك مي‌گويم و اميدوارم با توكل به پروردگار متعال، توجه بيشتر به حوزه‌هاي مختلف دانش و همت و كوششي فزون‌تر، بتوانند داروسازي كشور را بيش از پيش رونق داده و آوازه اين حرفه را به خارج ازمرزهاي ميهن گسترش دهند.

دكتر سيد حسن هاشمي

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي