وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : پيام تبريك واحد آموزش بهورزي معاونت بهداشت دانشگاه به مناسبت روز بهورز
یکشنبه، 12 شهریور 1396 - 12:00 کد خبر:12266

واحد آموزش بهورزي معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز به مناسبت روز بهورز براي سربازان گمنام خستگي ناپذير حوزه سلامت كشور پيام تبريكي صادر كرد.

متن پيام به شرح زير است:

بهورزان از موثرترين نيروها در ارتقاي سلامت بوده و  فعاليتهاي آنها در تامين، حفظ و ارتقاي سلامت جامعه نقشي حياتي دارد، به طوريكه با كمترين هزينه و امكانات، با تلاش و فعاليت شبانه روزي خود، نقش مهم و تاثيرگذاري در پيشگيري از بيماريها و صيانت از سلامت مردم دارند.

نقش تلاش گران عرصه بهداشت، بويژه بهورزان عزيز در تحقق اهداف متعالي طرح تحول سلامت با عنايت خاص به گذر اپيدميولوژيك بيماريها از واگير به غير واگير و بازپديد و نوپديد، برجسته و غير قابل انكار است.

خدمات بهورزان جامع ترين خدمات سلامتي براي ابعاد مختلف نيازهاي انسان در جهت پيشگيري از بيمار شدن مادران، كودكان و آحاد جامعه روستايي است كه اين امر مديون نظام آموزشي بهورزان و تلاش هاي وافر  مربيان دلسوز آنان است.

اين روز بزرگ را كه به نام كساني نامگذاري شده است كه تعالي و تكامل خودرا در خدمت خالصانه به روستائيان يافته اند و كليه مربيان عزيز مراكز آموزش بهورزي كه نقش بسيار مهم در تربيت آنان ايفا ميكنند، تبريك و تهنيت عرض نموده و از خدمات ارزنده آنان تقدير و تشكر نماييم و موفقيت روز افزون اين مناديان بي ادعا را از درگاه ايزد منان مسئلت نمائيم.

واحد آموزش بهورزي معاونت بهداشت

دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز