وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : راه اندازي سه كلينيك سيار دندانپزشكي در مناطق محروم استان خوزستان به همت دانشگاه علوم پزشكي اهواز
جمعه، 17 شهریور 1396 - 15:14 کد خبر:12274

دكتر منصور آرزومند معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز از افتتاح سه كلينيك سيار دندانپزشكي در خوزستان خبر داد و گفت: اين كلينيك‌ها در شهرستان‌هاي باغملك، لالي و انديكا خدمت‌رساني خواهند كرد.

وي اظهار كرد: طرح تحول نظام سلامت بر تأمين دسترسي عادلانه مردم به مراقبت‌هاي مورد نياز سلامت و حفاظت مالي در برابر هزينه‌هاي سلامت تأكيد دارد.

آرزومند افزود: در بين خدمات طرح تحول نظام سلامت خدمات دندانپزشكي از پوشش كمتري برخوردار بوده است كه بايد در اين راستا و براي كمك به ارتقاي شاخص‌هاي سلامت دهان و دندان اقدام شود.

معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: وزارت بهداشت از سال گذشته علاوه بر تأسيس كلينيك ويژه دندانپزشكي در طرح تحول نظام سلامت حدود 80 كلينيك سيار دندانپزشكي راه‌اندازي كرده است كه از اين تعداد سه كلينيك سيار دندانپزشكي به خوزستان اختصاص پيدا كرده است. اين كلينيك‌ها صبح امروز (12 شهريورماه) به صورت نمادين در دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز افتتاح شد و پس از اين كار خود را در مناطق تعيين شده آغاز خواهند كرد.

آرزومند تصريح كرد: در حال حاضر با وجود يك كلينيك سيار دندانپزشكي كه از سال گذشته فعال بود، چهار كلينيك سيار دندانپزشكي در خوزستان خدمت‌رساني مي كنند كه هدف اين كلينيك‌ها خدمت‌رساني بسته‌هاي بهداشت دهان و دندان به مناطق دورافتاده و محروم با تعيين اولويت‌هاي جمعيتي است.

وي بيان كرد: براي هر كلينيك سيار دندانپزشكي 10 خدمت از جمله معاينه دهان و دندان، فلورايدتراپي، جرم‌گيري، ترميم دندان شيري و دهاني، پالپوتومي، كشيدن دندان شيري و دهاني، درمان پالپ زنده و راديوگرافي تك دندان تعريف شده‌اند.

معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز عنوان كرد: در اين كلينيك‌ها از حركت داوطلبان جهادي استفاده مي‌شود و قرار بر اين است تحت پوشش مؤسسه خيريه دندانپزشكي تبسم باشند.