وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : پيام تبريك معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي اهواز بمناسبت عيد سعيد غدير خم
یکشنبه، 19 شهریور 1396 - 17:42 کد خبر:12298

دكتر منصور آرزومند معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز بمناسبت عيد سعيد غدير خم پيام تبريكي صادر كرد.

متن پيام به شرح زير است:

بسمه تعالي

غدير خم جلوه ي ظهور و بروز اراده ي الهي در تكميل عارفانه و عاشقانه ي نور توحيد و به سرانجام رساندن اسلام به عنوان تنها نسخه ي نجات بخش بشريت است كه با معرفي ولي الله الاعظم، انسان كامل امام الموحدين حضرت علي(ع) در روز عيد بزرگ الهي، نقطه ي عطف تاريخ حكومت صالحان بر روي زمين گرديد.

بدون شك، تمسك خالص قلبي به چنين رخداد عظيمي در تاريخ اسلام و چنگ انداختن مسلمانان به ريسمان مطمئن و رهايي بخش الهي به ويژه در چنين بحبوحه زماني و مكاني حساسي كه دنياي اسلام در اين روزها و در اين جغرافيا با آن مواجه هست، مي تواند علاوه بر نيل به اهداف متعالي اسلام ناب محمدي(ص)، در تبيين شفاف مباني كاربردي آن به پيروان ساير اديان نيز مؤثر و مفيد واقع گردد.

غدير از جلوه اي ديگر، نشانگر لزوم حضور و مشاركت فعال و متحدانه افراد در معادلات سياسي، اجتماعي و فرهنگي جوامعشان مي باشد و اينكه بدون اين مشاركت ها، ترقي در سطح پيشرفته حادث نخواهد شد. شايد نمونه اي بارز از نياز به اين جلوه گري را بتوان در حوزه حساس سلامت احساس نمود چرا كه فاكتورهاي اجتماعي، سهم عمده اي در ارتقاء سطح سلامت جامعه دارد و بدون مشاركت و همدلي مردمان يك سرزمين، دستيابي به شاخص هاي مترقي سلامت، بسيار دشوار و گاهاً غيرممكن خواهد گرديد.

اينجانب به نوبه خود، اين روز فرخنده و اين عيد بزرگ الهي را به همه مسلمانان جهان به ويژه ايرانيان عزيز و خوزستاني هاي مهربان تبريك و تهنيت عرض نموده، از خداوند متعال توفيق پيروي از آن امام همام را مسئلت مي نمايم.

دكتر منصور آرزومند

معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز