وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : دكتر موگهي: درخشش چشمگير دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي اهواز در سيزدهمين المپياد ورزشي دانشجويان دختر دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور و جشنواره كشوري تيتر 10
سه شنبه، 21 شهریور 1396 - 14:06 کد خبر:12328

دكتر ساسان موگهي معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز از درخشش چشمگير دانشجويان دانشگاه در سيزدهمين المپياد ورزشي دانشجويان دختر دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور و بزرگترين رويداد رسانه‌اي دانشگاه‌هاي سراسر كشور موسوم به جشنواره تيتر 10 خبر داد.

وي در تشريح موفقيت هاي دانشجويان در اين دو رويداد بزرگ گفت: سيزدهمين المپياد ورزشي دانشجويان دختر دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور با شركت 55 دانشگاه علوم پزشكي از تاريخ 10لغايت 17شهريورماه به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد كه در اين المپياد دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز با 97 دانشجو  براي اولين بار با تركيب همه رشته هاي ورزشي در قالب 10 رشته در اين دور از مسابقات حضور يافت.

موگهي در خصوص آمادگي مقدمات دانشجويان جهت شركت در المپياد گفت: براي آمادگي ورزشكاران پس از پايان امتحانات دانشجويان مديريت تربيت بدني اقدام به برگزاري اردوي 46 روزه كرد كه دانشجويان در اين مدت در خوابگاه گلستان اسكان داده شدند و بصورت روزانه تمرين هاي فشرده داشتند. در طي اين اردو ،مسابقات متعددي جهت آمادگي با تيم هاي مختلف استاني برگزار شد، همچنين مسابقات برون استاني نيز براي اين دانشجويان برگزار شد و دانشجويان ما در مقابل حريفان خوش درخشيدند.

وي ادامه داد: تفاوت شرايط آب و هوايي با ميزبان اين دور از رقابت ها  اين ضرورت را ايجاد كرده بود كه دانشجويان ما قبل از شروع مسابقات در شهركرد استقرار يابند و بنابراين كاروان اعزامي دانشگاه ما يك روز قبل از شروع مسابقات به شهركرد رفتند.

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز تصريح كرد: كيفيت مسابقات بسيار بالا بود و بسياري از شركت كنندگان قهرمانان ملي و ورزشكاران ملي پوش بودند و در اين ميان دانشجويان ما با تلاش و پشتكار بيش از پيش در مسابقات تلاش كردند و افتخار آفرين شدند.

وي افزود: البته بسياري از دانشجويان ما كساني بودند كه فعاليت هاي ورزشي خود را از بدو ورود به دانشگاه زير نظر مربيان و پرسنل تربيت بدني آغاز كرده بودند.

موگهي عنوان داشت: كسب عنوان قهرماني و مدال طلاي تيم فوتسال، كسب مدال طلاي رشته دو و ميداني در ماده پرش طول توسط فروغ عوض زاده،كسب مدال نقره در رشته دو و ميداني ماده پرتاب ديسك توسط نگار اسلامي، كسب عنوان سوم تيمي و مدال برنز در رشته دو ميداني، كسب مدال برنز رشته دو و ميداني در ماده دو 800 متر توسط رودابه شيخ ابوالحسني، كسب مدال برنز رشته دو و ميداني در ماده دو 100 متر توسط فروغ عوض زاده، كسب عنوان چهارم در رشته دو ميداني ماده پرتاب وزنه توسط شكوفه سيف آبادي، كسب عنوان چهارم تيمي در رشته دو و ميداني ماده 4 در 100 متر امدادي، كسب عنوان پنجم در رشته دو و ميداني ماده پرتاب ديسك توسط شكوفه سيف آبادي، كسب عنوان پنجم رشته دو و ميداني  ماده دو 3000 متر استقامت توسط زهرا ممبيني، كسب مقام پنجم رشته كاراته در ماده كوميته در وزن 55 توسط ماريا احمدي، كسب عنوان پنجم تيمي توسط تيم بدمينتون  و كسب عنوان پنجم تيمي رشته شنا در ماده 4 در 100 متر امدادي مقامات درخشاني بود كه توسط دختران دانشگاه عاوم پزشكي جندي شاپور اهواز كسب شد.

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز اذعان داشت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز توانست در اين مسابقات در رنكينگ كشوري از بين 55 دانشگاه علوم پزشكي شركت كننده در  كشور مقام هفتم را كسب نمايد.

در ادامه دكتر موگهي در تشريح مقامات كسب شده در بزرگترين رويداد رسانه‌اي دانشگاه‌هاي سراسر كشور گفت: جشنواره تيتر 10 از تاريخ ۱۳ لغايت 15 شهريورماه 1396 با مشاركت بيش از 1000دانشجو از دانشگاه هاي سراسر كشور به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي برگزار شد.

وي افزود: در اين جشنواره 20نفر از دانشجويان فعال در عرصه ي رسانه و نشريات از دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز شركت داشتند كه خوشبختانه در بخش درون دستگاهي دانشجويان ما موفق به كسب شش مقام شدند.

موگهي عنوان داشت: در اين جشنواره حسين عيسوند در بخش مقالات فرهنگي موفق به كسب مقام نخست و محمدمهدي درخشان مهر در بخش نشريات اجتماعي موفق به كسب مقام سوم جشنواره شدند.

وي اذعان كرد: در بخش فضاي مجازي و در رسته ي  كانال تلگرامي عرفان مرداني نيز مقام سوم اين دور از رقابت ها را كسب كرد و محمد اسماعيلي نيز توانست در بخش فضاي مجازي در رسته ي كانال تلگرامي يكي از 5 نفر برگزيده در اين بخش باشد.

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز تصريح كرد: آذين كريمي و مهرداد محمدي از ديگر فعالين فرهنگي دانشگاه، هر كدام به ترتيب در رسته ي طرح و نشريات اجتماعي توانستند در بين پنج نفر برتر دانشگاها قرار گيرند.

وي اظهار داشت: پس از پايان بخش درون دستگاهي، دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور در بخش سراسري نيز خوش درخشيدند و حسين عيسوند در اين بخش نيز موفق به كسب مقام نخست در بخش مقالات فرهنگي در بين دانشجويان دانشگاه هاي سراسر كشور شد. همچنين آذين كريمي عضو فعال كانون سلام، يكي از مجموعه كانون هاي فرهنگي دانشگاه در بخش سراسري بود كه توانست در بين 5 نفر برگزيده قرار گيرد.

موگهي بيان داشت: انتخابات خانه نشريات دانشجويي مناطق دهگانه دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور همزمان با برگزاري اين جشنواره، روز چهارشنبه ۱۵ شهريور ماه در دانشكده‌هاي دندانپزشكي و بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تهران برگزار شد كه در اين انتخابات ليلا بيروني دبير كانون اخلاق حرفه اي پزشكي دانشگاه، با كسب حداكثر آرا موفق شد به عنوان دبير منطقه جنوب غرب در خانه نشريات برگزيده شود.

وي در پايان خاطرنشان كرد: در ادامه اين جشنواره نيز انتخابات نمايندگان مديران مسئول در شوراي مركزي ناظر بر نشريات دانشجويي وزارت بهداشت برگزار شد كه در اين انتخابات مهرداد محمدي مدير مسئول نشريه طامات، سعيد محمد سليماني مدير مسئول نشريه جندي پرس و حسين عيسوند مدير مسئول نشريه كانون سلام سه عضو داراي حق راي از دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز كه عضو كميته ناظر دانشگاه هستند، حضور داشتند.