وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : دكتر ياور شاه ولي در مراسم معارفه رئيس جديد كانون بسيج جامعه پزشكي دانشگاه علوم پزشكي اهواز: بسيج با هر دستگاهي كه در مسير انقلاب باشد تعامل دارد
چهارشنبه، 19 مهر 1396 - 09:35 کد خبر:12528

مسئول بسيج جامعه پزشكي سپاه حضرت ولي عصر(عج) خوزستان در مراسم معارفه رئيس جديد كانون بسيج جامعه پزشكي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز تاكيد كرد: امروز مسئوليت بسيجيان بسيار حساس است و  بسيج با هر دستگاهي كه در مسير انقلاب باشد تعامل مي‌كند.

سرهنگ پاسدار ياور شاه در ادامه با بيان اينكه مردم بايد مطالبه گر باشند، تصريح كرد:  انقلاب اسلامي امروز در حال درس دادن به تمام دنيا است و هرچه در صحنه بودن نظام اسلامي ما پررنگ‌تر باشد، مقبوليت نظام به دنيا، نمايش داده مي‌شود.

وي با اشاره به اينكه طبق فرمايشات رهبري (مدظله العالي) كه مي فرمايند " برجام نشان داد راه پيشرفت و بهبود وضع زندگي مردم، توجه به داخل است نه دشمناني كه در منطقه و جهان درحال مانع تراشي براي ايران هستند"، گفت: رهبر انقلاب بارها بر تجربه اندوزي ملت ايران از رفتار آمريكا در قضيه برجام تاكيد كرده اند .

مسئول بسيج جامعه پزشكي سپاه حضرت ولي عصر(عج) خوزستان  ادامه داد: رهبر انقلاب همواره تاكيد داشتند كه توافق برجام به ما مي گويد اين كار سمي مهلك است و درهيچ مسئله اي نمي توان به سخنان امريكايي ها اعتماد كرد.

دكتر شاه ولي تاكيد كرد: رمز موفقيت ما در انقلاب اسلامي و بسيج تحقق مردم سالاري ديني و سپردن امور به مردم است كه اگر اقتصاد، مسائل فرهنگي، اجتماعي در دست مردم باشد، كتاب مقدس انقلاب اسلامي طوري ورق مي خورد كه مورد پسند و مطلوب دين است.

وي با بيان اينكه حركت در مسير ولايت، رمز عبور از بحران‌هاي پيش‌رو است، خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبري (مدظله العالي) همواره در كلام خود بر عزت‌مندي‌ و پرهيز از دست نياز به‌سوي دشمنان دراز كردن تأكيد كرده‌اند و اين نشانگر مواضع قاطعانه ايشان در مقابل دشمنان اسلام و ايران است.

گفتني است در پايان مراسم سرهنگ عبدالنبي عبيداوي به عنوان رئيس جديد كانون بسيج جامعه پزشكي دانشگاه علوم پزشكي اهواز معرفي و از زحمات علي اصغر خبيره رئيس پيشين اين كانون تجليل شد.