وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : فراخوان‌ جشنواره آثار فرهنگي بيست و يكمين سمينار دانشجويان داروسازي كشور
دوشنبه، 11 دی 1396 - 15:04 کد خبر:13158

جشنواره آثار فرهنگي و چند رسانه اي همزمان با بيست و يكمين سمينار دانشجويان داروسازي سراسر كشور برگزار مي شود.

دبيرخانه اين سمينار كشوري طي فراخواني از علاقمندان در زمينه هاي كتابچه، پوستر، بروشور، طراحي، نقاشي، پويانمايي و فيلم كوتاه با محوريت آگاهي بخشي و تبيين جايگاه داروساز دعوت بعمل مي آورد.

دانشجويان علاقه مند مي توانند آثار خود را تا تاريخ 30 دي ماه سالجاري از طريق پل هاي ارتباطي زير ارسال نمايند: اكانت تلگرام: @niusha_d72، پست الكترونيك: Festival.ipss21@gmail.com

گفتني است دانشجويان درصورت داشتن هرگونه سؤال و يا كسب اطلاعات بيشتر مي توانند با اكانت @niusha_d72 ارتباط برقرار نمايند.

لازم به ذكر است بيست و يكمين سمينار دانشجويان داروسازي كشور، اسفندماه 1396 به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز برگزار خواهد شد.