وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : افتتاح سه پروژه پژوهشي، آموزشي و درماني در دانشكده علوم توانبخشي دانشگاه در ايام الله دهه فجر
یکشنبه، 15 بهمن 1396 - 12:39 کد خبر:13330

به گزارش روابط عمومي دانشكده توانبخشي، روز يكشنبه 15 بهمن ماه 96، مصادف با چهارمين روز از دهه مبارك فجر سه پروژه شامل آزمايشگاههاي جامع توانبخشي شناختي، عضلات حركتي و نوروفيدبك با حضور دكتر ايرج نظري رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز، دكتر حاتم بوستاني معاون آموزشي دانشگاه، دكتر نوذر درستان معاون اجتماعي دانشگاه و جمعي از اعضاء هيئت علمي در دانشكده علوم توانبخشي دانشگاه افتتاح شد.

طي اين مراسم دكتر شاطرزاده رئيس دانشكده علوم توانبخشي ضمن تبريك فرا رسيدن سي و نهمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي، در خصوص  تعدادي از پروژه هاي افتتاح شده در دانشكده، افزود: اين پروژه ها شامل آزمايشگاه جامع توان بخشي شناختي ، آزمايشگاه جامع ارزيابي عملكرد عضلات حركتي ( دينامومتري كامپيوتري ايزوكينتيك ) و آزمايشگاه نوروفيدبك بوده است كه اهداف پژوهشي، آموزشي و درماني آنها در قالب پروپوزال هائي ويژه تعريف و تدوين شده است.

وي در ادامه اذعان داشت: پروژه هاي مذكور با اعتباري بالغ بر چهار ميليارد ريال آماده سازي، تجهيز و در چهارمين دهه مبارك فجر افتتاح شدند .

شاطر زاده ضمن اشاره به اهداف راه اندازي اين پروژه ها اظهار داشت: آزمايشگاه جامع توان بخشي شناختي و آزمايشگاه نوروفيدبك، با هدف ارزيابي و درمان مشكلات شناختي در حيطه هاي توجه، تمركز، عملكردهاي اجرائي، حافظه و ادراك ديداري و شنيداري ، بهبود كاركردهاي شناختي و ادراكي راه اندازي شدند

وي در بخش ديگري بيان داشت: علاوه بر فراهم كردن پيش نياز اخذ مجوز كارشناسي ارشد فيزيوتراپي ورزشي، گسترش آموزش باليني در حوضه ارزيابي و تقويت عضلات حركتي، فراهم آوردن امكان پژوهش در حوزه هاي مرتبط با توان بخشي ( ورزشي ، اسكلتي ، عضلاني ، عصبي و ... ) با تاكيد بر ارزيابي عملكرد، توانبخشي عضلات و همچنين ارائه خدمات باليني به ورزشكاران حرفه اي از اهم اهداف و اقدامات قابل ارائه در آزمايشگاه جامع ارزيابي عملكرد عضلات حركتي ( دينامومتري كامپيوتري ايزوكينتيك ) بشمار مي رود.

شاطر زاده تصريح كرد:در اين مراكز خدماتي از قبيل تستهاي شناختي، بازيهاي شناختي، بهبود كار كردهاي شناختي و ادراكي،  ارزيابي و تمرين درماني، عضلات حركتي خصوصاً در ورزشكاران حرفه اي، استفاده آموزشي در گروه هاي هدف، ارائه خدمات پژوهشي به مراجعين، تعيين دقيق سلامت سيستم عضلاني ورزشكاران حرفه اي و بيماران مبتلا به ضعف عضلات ارائه مي شود .