وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : كشف و معدوم سازي بيش از 24 تن مواد غذايي فاسد و غير مجاز در اهواز
دوشنبه، 16 بهمن 1396 - 15:33 کد خبر:13334

به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشت، برنامه جمع آوري مواد غذايي غير مجاز درشهرستانهاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز در حال اجرا مي باشد.

رئيس مركز بهداشت استان در اين خصوص اذعان داشت:برنامه تشديد جمع آوري و معدوم سازي مواد غذايي غير مجاز از ابتداي دي ماه سال جاري در شهرستان هاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي اهواز آغاز شده و همچنان ادامه دارد. در اين برنامه 250 بازرس بهداشت محيط به صورت شبانه روزي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي از جمله سوپرماركت ها، رستوران ها و... بازديد مي نمايند.

وي افزود: در اين بازديدها كارشناسان بهداشت محيط نسبت به جمع آوري و معدوم سازي مواد غذايي غير مجاز از قبيل: كيك ها و كلوچه هاي فاقد مجوز، نان هاي بسته بندي بدون مجوز، ترشي ها، محصولات لبني فاقد برچسب معتبر و محصولات مشكوك به فساد اقدام مي كنند.

سلمان زاده تصريح كرد: از ابتداي طرح تاكنون 24790 كيلوگرم مواد غذايي مشكوك به فساد و غير مجاز كه سلامت مردم را در كوتاه مدت و بلند مدت تهديد مي نمايد، از دسترس خارج شده است.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: پيش از اجراي اين طرح، برنامه هاي آموزشي، جلسات هماهنگي بين بخشي با ذينفعان از جمله: اصناف و اتحاديه ها برگزار شده و اطلاع رساني هاي لازم در خصوص خودداري از عرضه محصولات غير مجاز صورت گرفته است .

سلمان زاده در پايان گفت: در راستاي جلوگيري از عرضه مواد غذايي غير مجاز و بهبود وضعيت بهداشتي مراكز تهيه و توزيع، بيش از 535نفر از متصديان اين مراكز اخطاريه دريافت كرده اند كه در صورت عدم رفع نواقص بهداشتي پس از مهلت تعيين شده، محل آن ها پلمب خواهد شد.