وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : نخستين نشست مشترك معاون فرهنگي و دانشجويي با معاون اجتماعي دانشگاه
سه شنبه، 17 بهمن 1396 - 15:42 کد خبر:13345

دوشنبه 16 بهمن‌ماه 1396 نخستين نشست مشترك معاون فرهنگي و دانشجويي و مديران اين معاونت با معاون اجتماعي دانشگاه به منظور ايجاد بسترهاي مناسب براي شروع فعاليت هاي مشترك در دفتر معاونت اجتماعي برگزار شد.

دكتر ساسان موگهي معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه در ابتداي جلسه با اشاره به اهميت آسيب هاي اجتماعي، ضرورت دوري از بخشي نگري در بين مسئولين و ايجاد بسترهاي مناسب براي افزايش تعامل بين بخش هاي مختلف دانشگاهي بويژه دو معاونت اجتماعي و فرهنگي دانشجويي در جهت ايجاد فضاي امن براي دانشجويان و ارتقاي جايگاه دانشگاه گفت: بدون شك استفاده از پتانسيل خيرين استان مي‌تواند گام موثري در جهت اين ارتقاء بردارد كه با توجه به ايجاد معاونت هاي اجتماعي در دانشگاه ها، مي توان فعاليت هاي خيرين را ساماندهي كرد.

استفاده از ظرفيت هاي خيرين در راستاي خوابگاه سازي، تحت پوشش قرار دادن دانشجويان نيازمند، انجام فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي و توسعه فرهنگ سلامت توسط دانشگاهيان با حمايت هاي مالي خيرين از جمله مسائل مورد بررسي در اين جلسه بود.

دكتر نوذر درستان معاون اجتماعي دانشگاه ضمن ابراز خوشحالي از برگزاري اين جلسه كه نخستين جلسه مشترك اين دو معاونت به منظور بررسي مسائل فرهنگي و اجتماعي دانشگاه بود گفت: نمي توان انكار كرد كه اداره كردن جمع زيادي از جوانان در شرايط سخت كنوني با مشكلات فراوان مالي و آسيب هاي اجتماعي، مسئوليتي سنگين است.

وي افزود: ايجاد معاونت اجتماعي  مصوبه شوراي اسلامي در سال ۱۳۶۴ بود كه متاسفانه طي ساليان طولاني تشكيل نشد و پس از چندين سال نهايتا در دولت يازدهم در وزارت خانه و به تبع آن در دانشگاه ها تشكيل شد.

درستان با اشاره به فعاليت صد سازمان مردم نهاد در حوزه سلامت اظهار داشت: خيرين زيادي در خوزستان وجود دارد كه بدليل عدم ساماندهي و ايجاد زيرساخت‌هاي مناسب براي فعاليت آنان از استان خارج مي شوند، لذا برنامه‌ريزي مناسب توسط مسئولين استاني براي بهره برداري از اين ظرفيت ها مي‌بايست در دستور كار دستگاه‌هاي مربوطه قرار گيرد.

معاون اجتماعي دانشگاه در پايان گفت: اين معاونت آمادگي لازم جهت هرگونه همكاري با معاونت فرهنگي و دانشجويي را اعلام مي‌دارد.