وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : دكتر مومني: المپياد علمي فرصتي براي كشف و پرورش استعدادهاي دانشجويان
جمعه، 20 بهمن 1396 - 09:18 کد خبر:13351
دكتر مومني مسئول مركز استعدادهاي درخشان دانشگاه: المپياد علمي فرصتي براي كشف و پرورش استعدادهاي دانشجويان است. در اين دوره از المپياد برنامه هاي آموزشي ويژه اي درنظر گرفته شده است.

دكتر محمد مومني مسئول مركز استعدادهاي درخشان دانشگاه علوم پزشكي اهواز با اشاره به مشخص شدن شيوه نامه دهمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي سرار كشور گفت: هدف از المپياد افزايش خلاقيت، ايده پردازي و نوآوري در حيطه هاي دانش مي باشد. برگزاري المپياد علمي دانشجويان دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور فرصتي است گران‌بها براي استادان و دانشجويان تا در اين مجال، تجربيات علمي ارزشمند خود را به اشتراك گذاشته و با كسب آگاهي از آخرين دستاوردهاي علمي و دانشگاهي فعاليت گروهي را در يك رقابت علمي تجربه كنند.

وي با اشاره به برخي تغييرات ايجاد شده در المپياد پيش رو، افزود: دهمين دوره المپياد علمي طي شش حيطه علوم پايه، استدلال باليني، فلسفه پزشكي، آموزش پزشكي، مديريت نظام سلامت و كارآفريني در بستر دانشگاههاي هزاره سوم برگزار مي شود. در اين دوره آزمون غربالگري به صورت كشوري و به طور همزمان در فروردين ماه 97 در دانشگاه هاي سراسر كشور برگزار مي گردد و تمامي دانشجويان دوره دكتري عمومي پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دانشجويان كارشناسي بدون شرط معدل همچون سال هاي گذشته مي توانند در اين رقابت شركت كنند. در اين دوره دانشجويان تحصيلات تكميلي و دستياران تخصصي مي توانند در حيطه كارآفريني در بستر دانشگاههاي هزاره سوم شركت نماييد.

مسئول مركز استعدادهاي درخشان دانشگاه در ادامه عنوان كرد: پس از آزمون غربالگري اوليه در فروردين ماه، از ميان شركت كنندگان 90 نفر جهت حضور در مرحله دوم انفرادي و مرحله گروهي انتخاب مي شوند بطوريكه از هر منطقه آمايشي حداقل يك گروه 3 نفره در هر حيطه حضور خواهد داشت. دانشجويان دانشگاه جندي شاپور اهواز همراه با دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشكي لرستان، بهبهان، دزفول، شوشتر، و آبادان به عنوان منطقه 4 آمايشي در اين رقابت حضور مي يابند.

اين عضو هيئت علمي گروه راديولوژي با اشاره به برگزاري كارگاههاي آموزشي جهت آمادگي شركت در المپياد علمي اذعان داشت: كلاس ها و كارگاههاي آموزشي آمادگي جهت شركت در المپياد توسط اعضاء هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز در تمام حيطه هاي علمي برگزار مي گردد.

وي همچنين افزود: در اين دوره از اساتيد صاحب نظر كشور در زمينه المپياد جهت برگزاري كارگاه هاي آموزشي دعوت به عمل مي آيد. دبير كميته علمي المپياد دانشگاه عنوان كرد: مزاياي شركت در المپياد شامل اعطاي جوايز نقدي و لوح تقدير، عضويت نفرات اول تا سوم انفرادي و رتبه اول گروهي كشوري در دفتر استعدادهاي درخشان، استفاده منتخبين و مدال آوران كشوري از مزايا و تسهيلات بنياد ملي نخبگان و استفاده منتخبين و مدال آوران كشوري از تسهيلات ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر تحصيلي مي باشد.

وي در پايان با دعوت دانشجويان علاقمند به شركت در المپياد، تصريح كرد: زمان ثبت نام آزمون غربالگري 28 بهمن ماه لغايت 2اسفند ماه در سايت sanjeshp.ir مي باشد. دانشجويان علاقمند مي توانند جهت آگاهي بيشتر در مورد المپياد و نحوه ثبت نام به دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه واقع در دانشكده بهداشت مراجعه نمايند.