وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : افتتاح دو پروژه درماني و آموزشي در شهرستان مسجدسليمان در دهه مبارك فجر
جمعه، 20 بهمن 1396 - 18:54 کد خبر:13352

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان مسجدسليمان، دو پروژه درماني، آموزشي در راستاي اجراي طرح تحول نظام سلامت مركز تصوير برداري M.R.I و خوابگاه دخترانه دانشجويي حضرت زهرا (س)  افتتاح شد.

دكتر سيد احمد موسوي مدير شبكه بهداشت و درمان مسجدسليمان در اين مراسم با اشاره به اينكه با توجه  به اينكه شهرستانهاي مسجدسليمان ، لالي، انديكا و هفتكل فاقد دستگاه MRIمي باشند و اينكه بيشتر از ۷۵ درصد اعزام هاي بيماران به مركز استان به خاطر نبود دستگاه تصويربرداري ام آر آي مي باشد و اين قضيه علي رغم خطراتي كه در مسير وجود دارد و لزوم تشخيص سريع بيماري  و  ارائه خدمات تشخيصي مناسب جهت بيماران اين مركز  افتتاح مي شود،از طرفي با توجه به اينكه شهرستان مسجدسليمان داراي مجتمع آموزش عالي سلامت بوده و در اين مجتمع حدود ۱۰۰ دانشجو مشغول به تحصيل ميباشند و نبود خوابگاه مناسب جهت دانشجويان دختر خوابگاه دخترانه با امكانات كامل جهت دانشجويان افتتاح گرديد .

مدير شبكه بهداشت و درمان مسجدسليمان در ادامه اذعان داشت: مركز M.R.I با اعتباري بالغ بر ۱۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ريال (معادل چهارده ميليارد تومان ) و خوابگاه دانشجويي دخترانه حضرت زهرا (س) با اعتباري بالغ بر ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ريال (معادل يكصد ميليون تومان ) از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز احداث شده است.

وي تصريح كرد: با توجه به اينكه دستگاه M.R.I يكي از بهترين و بروزترين دستگاههاي موجود ميباشد، مردم شريف شهرستانهاي مسجدسليمان، لالي ،انديكا و هفتكل از اين پس جهت دريافت خدمات پيشرفته ميتوانند به اين مركز مراجعه كنند.