وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : برگزاري سمينار آموزشي تشخيص و مداخلات زودهنگام در اختلالات تكاملي كودكان
شنبه، 21 بهمن 1396 - 01:17 کد خبر:13353

به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشت، سمينار آموزشي "تشخيص و مداخلات زودهنگام در اختلالات تكاملي كودكان و ضرورت كار تيمي" ويژه متخصصين اطفال و كارشناسان كاردرماني و گفتاردرماني با حضور آقاي دكتر بركاتي مدير كل دفتر سلامت خانواده، جمعيت و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، آقاي دكتر شكرالله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز، دكتر شاطر زاده رئيس دانشكده توانبخشي و جمعي از اساتيد هيئت علمي برگزار گرديد.

در اين سمينار معاون بهدشت دانشگاه با اشاره به اينكه يكي از اولويت هاي وزارت بهداشت در سند ششم توسعه، توجه به برنامه تكامل كودكان است، اذعان داشت: جهت اجراي بهينه اين برنامه، ارتقا دانش و مهارت متخصصين اطفال، به عنوان پزشكان معين اين برنامه، ضرورت دارد.

وي افزود: حضور آقاي دكتر بركاتي در اين سمينار فرصتي است تا اهميت اجرايي برنامه، چالش هاي موجود در فرايند اجرا، مشاركت درون بخشي و ضرورت انجام يك كار تيمي در تشخيص و درمان كودكان با مشكلات تكاملي  مطرح گردد.

سلمان زاده ضمن ارائه گزارشي از مركز جامع تكامل كودكان و بيان چالش هاي موجود در ارائه خدمات تخصصي در كودكان مشكل دار گفت: يكي از مشكلات موجود در اين مركز  كمبود پزشك متخصص اطفال مي باشد.

گفتني است پس از اتمام سمينار، مدير كل دفتر سلامت خانواده، جمعيت و مدارس وزارت بهداشت، از مركز جامع تكامل كودكان و واحدهاي توانبخشي مستقر در اين مركز بازديد كرد و سپس با حضور در معاونت بهداشت عملكرد گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت، مشكلات و چالش هاي موجود را بررسي نمود.