وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : نشست بررسي و ارائه راهكارهاي مشترك براي دستيابي به رشد اقتصادي ، توليد و اشتغال
یکشنبه، 22 بهمن 1396 - 00:34 کد خبر:13359

به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و داروي اهواز، نشست بررسي و ارائه راهكارهاي مشترك براي دستيابي به رشد اقتصادي ، توليد و اشتغال در معاونت غذا و داروي اهواز تشكيل شد.

در ابتدا طي اين نشست دكتر حسين برزگر معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز ضمن خوش آمدگويي و عرض تبريك به مناسبت ايام دهه پرفروغ فجر انقلاب اسلامي، هدف از تشكيل نشست را بررسي و ارائه راهكارهاي مشترك براي دستيابي به رشد اقتصادي ، توليد و اشتغال دانست.

وي تاكيد كرد: به دور از شعار مي خواهيم به شعار سال، جامه عمل بپوشانيم و عملاً ثابت كنيم در كنار صنايع هستيم.

دكتر برزگر با توجه به هم گرايي و اراده قوي مجموعه هاي دست اندركار و همدلي بوجود آمده، ابراز اميدواري كردند در آينده نزديك شاهد هم افزايي در رسيدن به اهداف اقتصاد مقاومتي در استان خوزستان خواهيم بود و در جهت كاهش موانع رشد اقتصادي در حوزه غذا و دارو بتوانيم گام هاي موثري را برداريم.

در ادامه اعضاء به بحث، بررسي و تبادل نظر در خصوص ايجاد شهرك توليد فرآورده هاي سلامت، تسهيل و كاهش زمان صدور مجوزها، استفاده از پتانسيل آزمايشگاه هاي صنايع ، همكار و مجاز، آموزشهاي مشترك و كاربردي پرداختند.

اعضاي اين نشست نمايندگان امور اقتصادي استانداري خوزستان، اداره كل استاندارد ، سازمان جهاد كشاورزي ، اداره كل صنعت معدن و تجارت ، شركت شهرك هاي صنعتي ، اتاق اصناف، سازمان محيط زيست و همچنين اعضاي كميته فني صدور مجوز ساخت و بهره برداري معاونت غذا و دارو مي باشند.