وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : دكتر برزگر: راه‌اندازي شهرك توليد فراورده‌هاي سلامت در خوزستان زمينه جذب سرمايه‌گذار را فراهم مي‌كند
یکشنبه، 22 بهمن 1396 - 01:00 کد خبر:13361

دكتر حسين برزگر در خصوص نشست بررسي و ارائه راهكار ها در دستيابي به رشد اقتصادي و توليد و اشتغال، اظهار كرد: هدف از برگزاري همايش انجمن داروسازان ايران را ايجاد زمينه‌هايي را كه منجر به ارتقاء خدمات دارويي به مردم استان شود را موردمطالعه و بررسي قرارداد دهيم.

وي با تأكيد بر بالا بردن سطح خدمات به مردم در بيمارستان‌ها و داروخانه‌هاي استان افزود: در قالب اين همايش و از طريق همفكري و بررسي مسائل و مشكلات درصدد رفع موانع جامعه داروسازان استان هستم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز با بيان اينكه دستاوردهاي موفقي در استان وجود دارد، گفت: دستاوردهاي استان مي‌توانند به شكل ملي در كشور مورداستفاده قرار بگيرند.

وي با تأكيد بر توانايي داروسازان استان در توليد فراورده‌هاي سلامت عنوان كرد: در اين زمينه مسئولان استان زمينه شهرك توليد فراورده‌هاي سلامت را فراهم و كارهاي خوبي صورت گرفته است. با ايجاد شهرك توليد فراورده‌هاي سلامت به‌طور حتم مي‌توانيم بادانشي كه در استان وجود دارد زمينه‌هاي جذب سرمايه‌گذار داخلي و خارجي را فراهم كنيم.

وي با اشاره به قدمت دانشكده داروسازي و حضور اساتيد مجرب و علمي گفت: اساتيد همين دانشكده براي اولين بار موفق به توليد دارو شدند. همچنين دانشگاه علوم پزشكي درصدد ايجاد پارك علم و فناوري است تا كمك بيشتري به شركت‌هاي دانش‌بنيان كند.

وي اظهار كرد: در زمينه " راه‌اندازي سامانه‌هايي كه مي‌تواند به نظارت بيشتر به حفظ سلامت دارو منجر شود به موفقيت‌هاي خوبي دست پيدا كرده ايم.

منبع: خبر گزاري فارس