وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : افتتاح آزمايشگاه مركز خدمات جامع سلامت شهري روستايي شهر چمران در ماهشهر
یکشنبه، 22 بهمن 1396 - 16:35 کد خبر:13364

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر روز چهارشنبه 18 بهمن ماه 95 همزمان با هفتمين روز از گراميداشت يوم الله دهه مبارك فجر آزمايشگاه مركز خدمات جامع سلامت شهري روستايي شهر چمران از توابع شهرستان بندرماهشهر افتتاح شد.

آيين افتتاحيه اين آزمايشگاه تشخيص طبي با حضور دكتر پرويز ميرزايي مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر ، مهندس علي نوري معاون بهداشت شبكه و رئيس مركز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر ، اعضاي شوراي اسلامي شهر شهيد چمران و جمعي از مسئولين واحدهاي ستادي مركز بهداشت برگزار شد.

دكتر ميرزايي مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر در اين مراسم ضمن تبريك دهه مبارك فجر گفت : با افتتاح آزمايشگاه مركز بهداشتي درماني شهر چمران ، مردم اين شهر و روستا ههاي اطراف مي توانند با مراجعه به اين آزمايشگاه از خدمات آن بهره مند شود و ديگر نيازي به پيمودن مسافت طولاني به منطقه ديگر جهت انجام آزمايش، ندارند.

وي افزود: در اين آزمايشگاه 26 قلم آزمايش مانند آزمايش هاي ديابت، بارداري، چربي خون، آهن، HCT ، MCHC ، PLT ، WBCو ديگر آزمايش ها انجام مي گيرد. لازم به ذكر است كه اين آزمايشگاه در مساحت ۴۰ مترمربع با اعتبار بالغ بر ۱۵۷ميليارد ريال احداث گرديده است.