وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : آمادگي كاروان ورزش‌هاي همگاني دانشجويان پسر جهت اعزام به سومين المپياد ورزش‌هاي همگاني وزارت بهداشت
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 15:29 کد خبر:13382

مهندس محمد علي افشه مدير تربيت بدني دانشگاه  علوم پزشكي جندي شاپور اهواز از آمادگي جهت اعزام دانشجويان دانشگاه به سومين المپياد ورزشي ورزش هاي همگاني پسران دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور خبر داد.

افشه گفت: سومين المپياد ورزش هاي همگاني دانشجويان پسر دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور طي روزهاي سوم لغايت هفتم اسفند ماه در خزرآباد ساري با حضور بيش از ۱۲۰۰ ورزشكار برگزار خواهد شد.

وي افزود: المپياد ورزش هاي همگاني دانشجويان پسر دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور در ده رشته ورزشي دارت، فوتبال روي ميز، فريزبي، داژبال، طناب زني، ليوان چيني، پله نوردي، طناب كشي، روبيك و آمادگي جسماني طي ۵ روز در خزرآباد ساري برگزار مي شود.

مدير تربيت بدني ضمن آرزوي موفقيت براي درخشش ورزشكاران در اين رقابت ها تصريح كرد: كاروان ورزشي همگاني پسران دانشگاه با حضور ۴۰ ورزشكار، مربي و سرپرست در ۹ رشته ورزشي به اين مسابقات اعزام خواهند شد.