وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : كسب عنوان 1 درصد برتر داوران بين المللي ژورنال هاي مطرح دنيا توسط دكتر پروين عابدي
شنبه، 24 شهریور 1397 - 15:42 کد خبر:14419

به گزارش روابط عمومي دانشكده پرستاري و مامايي، دكتر پروين عابدي عضو هيات علمي گروه مامايي دانشكده پرستاري و مامايي اهواز از طرف سايت publons  به عنوان 1 درصد برتر داوران بين المللي ژورنال هاي مطرح دنيا در حوزه Clinical Medicine در سال 2018 انتخاب شده اند. لازم به ذكر است كه در حوزه Clinical Medicine تعداد 7 نفر از كشور عزيزمان ايران معرفي شده اند و خانم دكتر عابدي تنها فردي هستند كه از دانشگاه علوم پژشكي جندي شاپور اهواز انتخاب شدند.

همچنين هدف سايت publons شفاف سازي روند داوري و معرفي مجلات با استانداردهاي مناسب در داوري  به همه خوانندگان است. داوري هايي كه توسط داوران بين المللي مجلات مطرح دنيا انجام مي شود درpublons ثبت مي گردد.

publons بصورت ساليانه اسامي افرادي را كه به عنوان ۱%  برتر داوران برگزيده دنيا در حوزه هاي مختلف شناخته مي شوند را اعلام مي كند.