وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : معدوم كردن بيش از 500 كيلوگرم مواد غذايي فاسد توسط مركز بهداشت شرق اهواز
یکشنبه، 23 دی 1397 - 14:15 کد خبر:15082

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت شرق اهواز، در ادامه بازديدهاي مشترك كارشناسان بهداشت محيط، تعزيرات و دامپزشكي طي هفته گذشته، تيم بازرسي در بازديد از رستوران‌ها و تالارهاي پذيرايي بيش از 500 كيلوگرم مواد غذايي شب مانده، روغن سرخ كردني غير قابل استفاده، رنگ و ... را معدوم كرد و همچنين بيش از 130 كيلوگرم گوشت توسط كارشناسان دامپزشكي توقيف شد تا پس از انجام آزمايشات لازم تعيين تكليف شود.

رئيس مركز بهداشت شرق اهواز در اين خصوص گفت: استفاده از مواد اوليه بي كيفيت و نامناسب در فرآيند پخت مواد غذايي منجر به كاهش ماندگاري غذا مي‌شود.

يلالي ادامه داد: همچنين نگهداري غذاي پخته شده در ظروف و رعايت نشدن دماي مناسب سبب از بين رفتن كيفيت غذاي تهيه شده و در نهايت فساد زودتر از موعد مي‌گردد.

وي افزود: اين مواد غذايي مي‌توانست جايي در وعده غذايي شهروندان داشته باشد كه بدليل عدم آگاهي و يا بعلت سودجويي سر از سطل‌هاي زباله درآورد.

يلالي در پايان از شهروندان خواست ضمن رعايت اصول نگهداري و پخت مواد غذايي، در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به سامانه 190 وزارت بهداشت اطلاع داده و كد پيگيري دريافت نمايند تا كارشناسان بهداشت محيط در اسرع وقت به شكايات آنان رسيدگي كنند.