چهار شنبه 17 بهمن 1397

افتتاح آزمايشگاه جامع هورمون شناسي دانشگاه علوم پزشكي اهواز در دهه فجر 97

به گزارش وب‌دا خوزستان، در چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران و همزمان با دومين روز از ايام الله دهه فجر، آزمايشگاه جامع هورمون شناسي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز در اولين فاز از برنامه طرح تجميع آزمايشگاه‌هاي بيمارستان‌هاي دانشگاهي استان با حضور رئيس دانشگاه، مشاور رياست در حوزه سلامت، معاون درمان، معاون توسعه، معاون آموزشي، معاون اجتماعي و معاون پژوهشي دانشگاه از طريق ويدئو كنفرانس در بيمارستان امام خميني(ره) افتتاح گرديد.

در اين مراسم كه هشت بيمارستان دانشگاهي اهواز شامل امام خميني، رازي، بقايي 2، سينا، گلستان، سوانح سوختگي، ابوذر و سلامت به صورت همزمان از طريق ويدئو كنفرانس با حوزه رياست دانشگاه ارتباط داشتند، دكتر نظري رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز ضمن قدرداني از زحمات دست اندركاران، با اشاره به اجراي كيفي برنامه اظهار داشت: قطعا همكاري و هماهنگي همه معاونت‌ها، روساي بيمارستان‌ها و مسئولين را لازم داريم تا بتوانيم كيفيت در انجام چنين اموراتي را از جميع جهات ارتقا بخشيم.

وي اضافه كرد: معتقدم در بحث تجميع آزمايشگاه‌ها علاوه بر حوزه درمان، مي‌بايست بخش بهداشت نيز وارد عمل شده و در اين خصوص تمهيداتي را بيانديشند.

دكتر احدي مشاور رياست دانشگاه در حوزه سلامت نيز در خصوص اهداف اجراي اين طرح سخناني را ايراد نمود.

دكتر ورناصري معاون درمان دانشگاه نيز در سخناني اهميت راه اندازي اين مراكز را يادآور گرديد و گفت: نظر به عدم ارائه خدمات مطلوب در برخي از بخش‌هاي آزمايشگاهي، زمان بر بودن دريافت نتايج و هزينه‌هاي بسيار براي مردم كه منجر به عدم رضايتمندي مردم استان خوزستان شده بود، بر آن شديم بررسي‌هاي كيفي كارشناسي در خصوص تخصصي شدن و تمركز ارائه خدمات آزمايشگاهي با استفاده از توان موجود و ظرفيت مديريتي استان را انجام دهيم.

وي ادامه داد: در اين راستا گام بندي اجراي كيفي كارشناسي صورت پذيرفت كه بستر اصلي اجراي كيفي اين طرح در گرو تجهيزات و نرم افزارها و برآورد نيروي انساني بود كه در بستر نرم افزار، نرم افزار WHONET با آموزش جهت كليه دست اندركاران، راه اندازي گرديد.

ورناصري بيان داشت: گام بعدي اولويت بندي اجرا بود كه در گام نخست بحث هورمون شناسي مطرح گرديد كه پس از بررسي بيمارستان امام(ره) عهده دار اجرا در اين زمينه گرديد.

وي در پايان از حمايت رياست دانشگاه، هيات رئيسه، روساي بيمارستان‌ها علي الخصوص رياست بيمارستان امام خميني اهواز و پشتيباني فراوان حوزه آي تي دانشگاه مهندس عباسي اصل و همكاري اداره امور آزمايشگاه‌هاي درمان نهايت سپاسگزاري را اعلام نمود.

گفتني است معاونين توسعه، آموزشي، اجتماعي و سرپرست اداره امور آزمايشگاه‌هاي معاونت درمان نيز در خصوص موضوعات مرتبط و نقطه نظرات كارشناسي، سخناني ايراد نمودند.

در ادامه روساي بيمارستان‌ها نيز به هم انديشي در اين حوزه پرداختند و رياست بيمارستان امام و مدير گروه پاتولوژي نيز از ديگر سخنرانان اين مراسم بودند.

در پايان اين مركز با دستور رياست دانشگاه و با ذكر نام مبارك حضرت زهرا سلام الله عليها افتتاح گرديد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه