جمعه 19 بهمن 1397

ويزيت رايگان مردم روستاهاي هنديجان توسط تيمهاي سلامت مركز بهداشت شهرستان

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان هنديجان، سه شنبه 16 بهمن ماه سال جاري، به مناسبت دهه مبارك فجر و چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران، مردم روستاهاي چم تنگ، فيروز آباد، ناصرآباد و كريم آباد توسط تيمهاي سلامت مركز بهداشت هنديجان ويزيت رايگان شدند.

رئيس مركز بهداشت شهرستان هنديجان بيان داشت: تيم هاي سلامت مراكز خدمات جامع سلامت شماره 1(جنوبي) و شهر زهره متشكل از پزشك، ماما و مراقب سلامت و همراهي بهورز روستا با حضور در مساجد يا خانه هاي بهداشت روستاها تعداد 80 نفر از مردم روستاهاي چم تنگو، فيروز آباد، ناصرآباد و كريم آباد را ويزيت كردند.

مهندس پرويز جوانمردي افزود: اين برنامه به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و با هدف خدمت و تكريم مردم روستاهاي هنديجان و ارتقاء سطح سلامت منطقه انجام شد و به مردم اين روستاها علاوه بر ويزيت رايگان داروي هاي اوليه مورد نياز نيز به صورت رايگان داده شد.

وي در ادامه صحبتهاي خود اظهار داشت: تمامي روستاهاي شهرستان هنديجان به صورت ماهيانه، توسط تيمهاي سلامت مراكز خدمات جامع سلامت شهرستان در قالب برنامه هاي دهگردشي مورد ويزيت و معاينه قرار ميگيرند و اقدامات مراقبتي و كنترلي بعدي بيماران نيز توسط بهورز روستا پيگيري ميشود. به بركت انقلاب اسلامي امروز، خدمات اوليه سلامت در چهار مركز خدمات جامع سلامت و 16 خانه بهداشت در دسترس تمامي مردم شهرستان قرار دارد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه