یک شنبه 21 بهمن 1397

بازديد معاون غذا و دارو از شبكه بهداشت و درمان شهرستان رامشير

مديران و كارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز از شبكه بهداشت و درمان شهرستان رامشير بازديد كردند

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان رامشير، در راستاي بازديدهاي ميداني معاون غذا و دارو از شبكه هاي بهداشت و درمان تابعه دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز، چهارشنبه 10 بهمن ماه 97 دكتر حسين برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه به همراه مديران و كارشناسان از شبكه بهداشت و درمان شهرستان رامشير بازديد كردند.

در اين پايش تيم كارشناسي معاونت غذا و دارو به همراه دكتر ميثم صابري مدير شبكه بهداشت و درمان رامشير از بيمارستان حضرت رسول اكرم(ص)، داروخانه، انبار دارويي شبكه و داروخانه هاي بخش خصوصي بازديد و به بررسي مشكلات مختلف دارو، غذا و تجهيزات پزشكي پرداختند.

دكتر برزگر در راستاي اين بازديد گفت: سعي ما اين است كه هيچ كمبود دارويي در استان و به ويژه در رامشير نداشته باشيم و تلاش مي كنيم دارو هاي مورد نياز اين شهرستان را فراهم كنيم تا مردم مجبور نشوند براي تهيه دارو به شهرهاي مجاور سفر كنند.

مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان رامشير ضمن قدرداني از حضور معاون غذا و دارو در اين شهرستان، به ارائه گزارش جامعي از اقدامات و دستاورد هاي حوزه غذا و دارو در اين شبكه پرداخت و بر تلاش همه مسئولين و كارشناسان در جهت رفع نواقص مشاهده شده تاكيد نمود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه