یک شنبه 21 بهمن 1397

بزرگترين مجتمع اورژانس كشور در بيمارستان گلستان اهواز آماده افتتاح است

به گزارش وب دا خوزستان، دكتر ميثم معزي با اعلام اين خبر اظهار داشت: پروژه توسعه اورژانس بيمارستان گلستان به دو برابر فضاي فعلي به وسعت ۴ هزار و ۸۰۰ متر مربع با تجهيزات روزآمد و افزايش بيش از ۷۰ تخت بستري( 10 تخت مراقبت ويژه و 60 تخت تحت‌نظر) و بخش‌هايي شامل بخش جديد اورژانس داخلي، اورژانس جراحي، اورژانس روانپزشكي، اورژانس قلب و عروق، اورژانس مغز و اعصاب، اورژانس سكته‌هاي مغزي حاد(استروك يونيت)، با هزينه‌اي بالغ بر ۹۵ ميليارد ريال از محل منابع طرح عظيم تحول نظام سلامت، به طور كامل تكميل شده است و به حول پروردگار، به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، افتتاح خواهد شد.

رئيس بيمارستان گلستان اهواز ادامه داد: در سالهاي اخير با وجود آمار فزاينده بيماران ارجاعي از سراسر استان و استان‌هاي همجوار به اين مركز و بطور ويژه بخش اورژانس، لزوم توسعه و تجهيز اين اورژانس بيمارستان گلستان، بيش از هر زماني مشهود بود كه از ابتداي سال ۹۶ در قالب اختصاص فضاي كامل طبقه‌ي فوقاني اورژانس به مساحت بيش از ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع در دستور كار دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور قرار گرفت اما پس از مدتي به دليل عدم تأمين منابع، با وقفه مواجه شد.

وي افزود: با پيگيري و رايزني‌هاي متعددي كه در اين خصوص انجام شد و با همت شبانه روزي مسئولين بيمارستاني، رياست و مسئولين محترم دانشگاه، اين پروژه عظيم ملي و مردم‌محور، از ابتداي آبان‌ماه سال جاري بعنوان بزرگ‌ترين اورژانس‌ كشور مجدداً آغاز به كار كرد.

دكتر معزي تصريح كرد: آماده سازي اين طرح در فازهاي عمران، تجهيز و تأمين منابع انساني در مدت زمان ۳ ماهه، كه البته با چالش‌هاي متعددي نيز همراه بود، بيانگر روحيه شريف خدمت رساني نزد تمامي دست اندر كاران است چرا كه با بهره‌برداري از اين پروژه و گسترش فضاي اورژانس بيمارستان گلستان به حدود ۵ هزار متر مربع، مشكل تمركز و ازدحام بيماران مرتفع و شرايط براي خدمت‌رساني مطلوب و به موقع به بيماران، بيش از پيش فراهم‌ خواهد شد.

رئيس اداره بازرسي، ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات دانشگاه علوم پزشكي اهواز گفت: پيرو اعلام نياز اين مركز، نيروي انساني لازم در طيف‌هاي مختلف شغلي جهت بكار گيري در بخش‌هاي جديد فاز توسعه مجتمع اورژانس بيمارستان گلستان، در حال تامين است.

لازم به ذكر است چند پروژه‌ از قبيل بخش پيشرفته و فوق‌تخصصي آنژيوگرافي پريفرال (با بيش از ۷۰ ميليارد ريال بودجه در ۷۰۰ متر مربع)، بخش مراقبت‌هاي ويژه داخلي و كودكان (با حدود ۱۸ ميليارد ريال بودجه در ۳۰۰ متر مربع)، طرح توسعه‌ي واحد اندوسكوپي، كولونسكوپي و E.R.C.P (با حدود ۲ ميليارد و ۸۰۰ ميليون ريال بودجه در ۱۸۰ متر مربع)، بخش و آزمايشگاه تخصصي پاتولوژي (با بيش از ۱۵ ميليارد ريال بودجه در ١٢٠ متر مربع) و طرح توسعه‌ي واحد اسناد پزشكي (با حدود يك ميليارد و ۸۰۰ ميليون ريال بودجه در ۱۰۰ متر مربع)، از ديگر طرح‌هاي مهم و فرا استاني آماده‌ي افتتاح بيمارستان گلستان اهواز در دهه فجر امسال خواهند بود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه