یک شنبه 21 بهمن 1397

پيام تسليت مشاور رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز در امور بانوان و سلامت خانواده

به گزارش وب دا خوزستان، دكتر خجسته حسيني نژاد در پيامي شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را به جامعه دانشگاهي تسليت گفت.
 متن اين پيام به شرح است:

در حريم فاطمي�'ه مرغ دل پر مي زند / ناله از مظلومي زهراي اطهر مي زند

فاطمه، شگفت انگيزترين انسان و شگرف ترين بشري بود كه به عنوان دختري همراز، همدل، ياور و مشاور پدر، و در مقام همسري يار، مددكار، مدافع و گرمابخش زندگي، محبوب ترين يار و نزديكترين دوست شوهر بود.

فاطمه زهرا (س) معيار فضايل، اخلاق و تفكر است و جايگاه زنان جهان را شكوه و منزلت بخشيد. مهربان مادري براي مؤمنان بود كه حضور يك بانوي مسلمان در عرصه هاي مختلف زندگي فردي و اجتماعي را در كنار پارسايي، پاكدامني و دور انديشي براي هميشه در تاريخ جهان ثبت كرد. اين مادر رسالت و همتاي ولايت است كه بانوان ايران اسلامي با الگو قرار دادن زندگاني ايشان در مراحل علمي و جهاني، به موفقيت هاي چشمگيري دست يافته اند كه اين امر ،خود انعكاس قابل توجهي را در سطح جهان برجاي گذاشته است.

فاطميه روزهاي حزن اهل بيت(ع) در مصيبت مادر رسالت و همسر ولايت حضرت زهراي مرضيه (س) است. شهادت حضرت زهرا(سلام الله عليها) آموزه اي متعالي در باب ولايتمداري و دفاع از ارزشهاي اسلام ناب محمدي (صلي الله عليه و آله) براي همه ماست.

ايجانب فرارسيدن ايام سوگواري فاطميه و سالروز شهادت پاره تن پيامبر (صلي الله عليه و آله) و اسوه زنان عالم، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها) را بر محضر مبارك حضرت ولي عصر (عج الله تعالي فرجه الشريف)، مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)، همه رهروان حضرتش در جهان خصوصا كليه مسئولين، مديران، كاركنان، اعضاي هيئت علمي و دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي اهواز تسليت عرض مي نمايم .

دكتر خجسته حسيني نژاد
مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان و سلامت خانواده