یک شنبه 21 بهمن 1397

فعاليتهاي جهادي جهادگران دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز

به گزارش روابط عمومي معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي اهواز به مناسبت ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي  كانون هاي دانشجويي "فعاليت هاي جهادي" و"هلال احمر" دانشگاه علوم پزشكي اهواز به منظور خدمات رساني به هموطنانمان در مناطق حاشيه شهراهواز اردوي جهادي برگزار كردند.

اين فعاليت هاي جهادي در بازه زماني ۱۲ الي ۱۹ بهمن ماه به مدت چهار روز در مناطق كوي گلبهار و كوي مشعلي از حواشي شهر اهواز برگزار شد.
سه شنبه ۱۶ بهمن ماه جهادگران در قالب پنج گروه درماني متشكل از پزشك،دندانپزشك، بيناي سنج،گفتاردرمان و شنوايي سنج به منطقه كوي مشعلي اعزام و ۳۵۰ دانش آموز مقطع دبستان را در دو نوبت صبح و عصر ويزيت كرده و براي روز جمعه ۱۹ بهمن ماه نوبت دهي آنان انجامگرفت.
دكترمحمد تاج فرد، دبيركل ستاد فعاليت هاي جهادي وزارت بهداشت در معيت دكتر مسعود كرمي، معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي اهواز با هيات همراه از محل برگزاري اردو ديدن كردند.
در ادامه اين فعاليت چند روزه جمعه،۱۹  بهمن ماه با حضور جهادگران براساس نوبت دهي قبلي دانش آموزان خدمات درماني دريافت كردند.
در كليه روزهاي برگزاري اردوها گروه هاي آموزشي و فرهنگي به همت دانشجويان جهادگر همراه با تيم هاي درماني به آموزش هاي بهداشتي و برگزاري كلاس هاي فرهنگي و بازي و سرگرمي با دانش آموزان پرداختند.
در آخرين روز اين اردو نيز دكتر محمد جهانگير مدير مشاركت هاي اجتماعي دانشگاه و دكتر مجتبي توكلي مديرامور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه از محل برگزاري اردو ديدن كردند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه