دوشنبه 22 بهمن 1397
تعداد بازدید: 6

پيام روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز جهت شركت در راهپيمايي يوم الله ۲۲ بهمن ماه

پيام روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز به مناسبت سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي و دعوت جهت شركت در راهپيمايي يوم الله ۲۲ بهمن ماه

بسمه تعالي

🌸"والفجر و الليال العشر"🌸

🇮🇷 ضمن تبريك فرارسيدن چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ملت ايران از مردم عزيز و جامعه دانشگاهي استان به ويژه اساتيد، كاركنان و دانشجويان دعوت مي نمايد به منظور تجديد ميثاق با آرمان هاي بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني(ره)، شهداي سرافراز و لبيك به فرمايشات رهبر فرزانه انقلاب حضرت آيت الله العظمي خامنه اي(مدظله العالي) با شركت در راهپيمايي عظيم يوم الله ۲۲ بهمن، اتحاد و وحدت كلمه خود را به منصه ظهور گذاشته و بار ديگر با توكل به خداي سبحان، مشت محكمي بر دهان استعمارگران ياوه گو خواهيم زد .

🇮🇷 وعده ما: روز دوشنبه ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۷ 🇮🇷

🇮🇷مكان: ميدان مولوي، ميدان سه گوش و زمان ۹ صبح