جمعه 26 بهمن 1397

دو پروژه درماني با حضور وزير بهداشت در ماهشهر افتتاح شد

به گزارش وب دا خوزستان، پنج شنبه 25 بهمن ماه 97، دو پروژه درماني خير ساز شامل مركز خدمات جامع سلامت شماره يك، اورژانس بيمارستان راه زينب ماهشهر با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و نمايندگان مردم اهواز در مجلس شوراي اسلامي، استاندار خوزستان، فرماندارو شهردار ماهشهر، رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز و جمعي از مسئولين استاني وشهرستاني و دانشگاهي افتتاح و به بهره برداري رسيد.
مركز خدمات جامع سلامت شماره يك شهرستان ماهشهر با مساحتي به متراژ 630 مترمربع و با اعتباري بالغ بر 240 ميليون تومان در يك طبقه ساخته شده است. همچنين مراحل ساخت اين مركز از ابتداي سال 95 آغاز شد.

دومين پروژه درماني، اورژانس بيمارستان راه زينب ماهشهر با مساحتي به متراژ 1500 مترمربع با اعتباري بالغ بر سه و نيم ميليارد تومان بوده است كه مراحل ساخت اين پروژه از سال 95 آغاز شد.

گفتني است در بيمارستان تك تخصصي (زنان و زايمان) با 7 تخت بستري، 5 تخت تروما، 3 تخت تزريقات، يك تخت CPR ) احياء) و يك تخت معاينه پزشك وجود دارد و  بيماران بخش دياليز توسط پزشكان متخصص داخلي بيمارستان حاجيه نرگس معرفي ويزيت مي شوند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه