دوشنبه 06 اسفند 1397

نمايشگاه كوثر به مناسبت بزرگداشت مقام زن آغاز بكار كرد

به گزارش وب دا خوزستان، نمايشگاه كوثر ويژه بانوان يكشنبه 5 اسفند ماه 97با حضور مشاور رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز، خانم دكتر خجسته حسيني نژاد و ديگر اعضا امور بانوان واحدهاي تابعه در نگارخانه تالار شهداء دانشگاه آغاز به كار كرد.

در اين نمايشگاه غرفه هاي مختلفي شامل كتاب، دستاوردهاي بسيج روستايي در حوزه بانوان، محصولات توليدي توسط بانوان، سلامت و تندرستي، تغذيه و ورزش همگاني ويژه دختران و زنان، دستاوردهاي كارآفريني و اشتغال بانوان سرپرست خانوار، محصولات گالري ها و پوشاك مخصوص بانوان به همراه صنايع دستي برپا شده است.

در اين نمايشگاه بيش از 30 مشاركت كننده نسبت به معرفي محصولات و خدمات خود و با رويكرد معرفي خدمات ويژه بانوان اقدام  كرده اند.

نمايشگاه كوثر ويژه بانوان در مدت ده روز از 5 اسفندماه از ساعت 8 الي 14 در محل تالار شهدا واقع در دانشگاه علوم پزشكي اهوازبراي بازديد علاقمندان داير است.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه