سه شنبه 27 فروردین 1398
تعداد بازدید: 1

بازديد مشاور رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز از بيمارستانهاي صحرايي در مناطق سيل زده

به گزارش وب دا خوزستان، يكشنبه 25 فروردين ماه 98، دكتر رمضان مشاور رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز بهمراه امين عموري مدير منابع انساني دانشگاه و دكتر فرهاد كلانتري رئيس بهداشت و درمان مناطق نفت خيز جنوب از بيمارستان صحرايي نيروي دريايي سپاه در مزار شهداي هويزه و روند خدمت رساني در اين بيمارستان بازديد كردند.

در اين بازديد مشاور رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز ضمن تشكر از زحمات اين عزيزان بر لزوم ارائه خدمات مطلوب در حوزه بهداشت و درمان تاكيد كرد .

در بخش ديگري از اين بازديد جلسه اي در بيمارستان شهداي نفت با حضور دكتر عطشاني مدير شبكه بهداشت درمان سوسنگرد تشكيل شد .

عطشاني در اين جلسه ضمن ارائه گزارش جامعي از اقدامات انجام شده در راستاي خدمات رساني در منطقه سيل زده گفت: انتظار ميرود محل انبار كمك هاي داروئي و ملزومات در شبكه سوسنگرد با سرعت بيشتري انجام شود.

وي در پايان بر آمادگي كامل مجموعه بهداشت و درمان شهرستان سوسنگرد جهت امدادرساني به سيل زدگان با تمام توان تاكيد كرد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه