سه شنبه 27 فروردین 1398

استمرار فعاليت‌هاي جهادگران دانشگاه علوم پزشكي اهواز در مناطق سيل زده استان

به گزارش مفدا اهواز، علي منصوري دبير كانون دانشجويي هلال احمر دانشگاه علوم پزشكي اهواز از استمرار فعاليت‌هاي خدمات رساني به مناطق سيل زده در دومين هفته متوالي توسط جهادگران دانشگاه خبر داد.

منصوري گفت: از ابتداي وقوع سيل در چندين استان كشور از جمله شهر و روستاهاي زيادي از استان خوزستان، آنچه كه بيش از حضور گسترده نيروها و سازمان‌هاي امدادي و خدمات رساني توجه همگان را جلب كرد، مشاركت و حضور پرشور گروه‌هاي جهادي دانشجويي از دانشگاه‌هاي مختلف در كنار مردم بود كه با برگزاري اردوهاي جهادي در مناطق سيل زده، علم و توان خود را در كمك رساني به هموطنانمان به كار گرفتند.

دبير كانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشكي اهواز كه از ابتداي وقوع سيل، خود در مناطق سيل زده حضور پيدا كرده بود، افزود: به همت كانون هلال احمر و كانون فعاليت‌هاي جهادي دانشگاه، جهادگران در دومين هفته از فعاليت خود، با حضور در روستاي جنادله شيخ خالد از روستاهاي شهرستان حميديه، خدمات گسترده بهداشتي و درماني به سيل زدگان ارائه دادند.

وي خاطرنشان كرد: تيم درماني گروه جهادي راه خدا بر اساس اعلام نياز شبكه بهداشت و درمان شهرستان حميديه با تشكيل تيم سلامت متشكل از پزشك، پرستار، ماما و كارشناسان بهداشت، خدمات بهداشتي و درماني به اهالي اين منطقه ارائه دادند.

منصوري بيان كرد: راه ارتباطي اين منطقه با جمعيتي قريب به ۱۰۰۰ نفر زير آب رفته و تردد تنها از طريق مسيرهاي صعب العبور امكان پذير است.

توزيع دارو و شير خشك بر اساس اعلام نياز مركز بهداشت شهرستان و توزيع بسته‌هاي بهداشتي براي كودكان و بانوان از ديگر فعاليت‌هاي جهادگران در اين روستا بود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه