یک شنبه 29 اردیبهشت 1398

برگزاري نشست خبري بسيج ملي كنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشكي اهواز

به گزارش وب‌دا خوزستان، شنبه 28 ارديبهشت‌ماه 1398 نشست خبري بسيج ملي كنترل فشار خون و گزارش عملكرد دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز در دو موضوع سيل اخير استان و پويش ملي بهار همدلي با حضور رئيس دانشگاه و معاونين در محل سالن جلسات حوزه رياست دانشگاه برگزار گرديد.

دكتر ايرج نظري رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز با اشاره به موضوع سيل اخير استان گفت: قطعا به دنبال هر حادثه‌اي تغييرات زيست محيطي ايجاد مي‌شود و مباحث بهداشت و درمان بيش از پيش مهم و حياتي تلقي‌ مي‌گردد.

وي ادامه داد: در سيل اخير خوزستان نيز همكاران مستقر در معاونت‌هاي بهداشت و درمان دانشگاه از همان روزهاي اول شروع سيل، بيش از پيش و با جديت فعاليت خود را شروع كردند و خوشبختانه در زمان‌هاي طلايي حين و پس از سيلاب، خدمات حياتي و لازم را ارئه دادند.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز افزود: خوشبختانه برنامه‌ريزي‌ها و ارائه خدمات به گونه‌اي بود كه امروز مي‌توانيم با افتخار اعلام كنيم خارج از ميزان استاندارد بيماري‌هاي جمعيتي، بيماري خاصي گزارش نشد و با كمك خود مردم و تمامي ارگان‌ها و سازمان‌هاي مرتبط با حوزه سلامت، كنترل خوبي در زمينه بيماري‌ها صورت گرفت.

نظري در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به طرح بسيج ملي كنترل فشار خون اشاره كرد و بيان داشت: يكي از معضلات امروز جمعيت كشور ما، موضوع فشار خون بالا مي‌باشد كه به دنبال آن مشكلات عديده‌اي را ايجاد كرده است.

وي ادامه داد: عوارض ناشي از فشار خون باعث شده است كه مردم ايران سالانه دچار بيماري‌هايي شوند كه اگر اين عارضه، كنترل و به موقع درمان شود، قطعا بسياري از بيماري‌ها حادث نخواهد شد و طبيعتا به دنبال عدم ايجاد بيماري، فرد مي‌تواند فعاليت‌هاي اجتماعي خود را در خانواده و جامعه به درستي انجام دهد و به دنبال آن در زمينه اقتصاد سلامت و صرف هزينه‌هاي كلان براي درمان بيماري‌ها، صرفه جويي خواهد شد.

وي خطاب به اصحاب رسانه به عنوان بازوها و همراهان توانمند عرصه سلامت و دانشگاه گفت: قطعا بدون همكاري، مساعدت‌، اطلاع رساني و آگاهي‌هاي دقيق و كليدي شما، اين طرح ملي نمي‌تواند آن طور كه بايد و شايد ميسر واقع شود و انتظار مي‌رود همگي دست به دست هم دهيم تا بتوانيم بيماران را شناسايي و با آگاهي دادن به آنها، اين عارضه را در سطح كشور كاهش داده و به نوبه خود زندگي سالمي را براي يك جامعه پويا رقم بزنيم.

نظري بيان داشت: بخشي از عواملي كه باعث ايجاد فشار خون مي‌شوند قابل كنترل و شناسايي هستند و مي‌توان با تشخيص به موقع افراد مستعد مبتلا به فشار خون، آنها را درمان كرد و از مشكلات و بيماري‌هاي بيشتر جلوگيري كرد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز خاطرنشان كرد: زبان و نحوه بيان اصحاب رسانه شيوا و رسا مي‌باشد كه در طرح بسيج ملي كنترل فشار خون مي‌توانند بسيار تاثير‌گذار و مهم، ايفاي نقش كنند.

وي در بخش پاياني صحبت‌هاي خود با اشاره به طرح پويش ملي بهار همدلي يادآور شد: اگرچه اين طرح، بيشتر يك پويش دانشگاهي مي‌باشد اما هيچگونه منعي براي مشاركت و مساعدت ديگر ارگان‌ها و سازمان‌ها در اين پويش وجود ندارد.

نظري گفت: اين پويش در ابتدا يك پيشنهاد دانشجويي در سراسر كشور بود كه بعد از آن جنبه كشوري و وزارتي پيدا كرد و هدف آن، يك مشاركت چند وجهي به منظور جمع‌آوري منابع مالي جهت بازسازي منازل سيل زدگان مي‌باشد؛ بدين وسيله كه در بخش دانشگاهي، مبالغي كه از طريق اساتيد، كارمندان و دانشجويان جمع آوري مي‌شود، با همكاري كميته امداد حضرت امام خميني(ره) تجميع شده و سپس براي احداث خانه‌هاي ويران شده، مصرف خواهد شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه