دوشنبه 30 اردیبهشت 1398

برگزاري دومين شوراي اجرايي دانشگاه در خصوص بسيج ملي كنترل فشار خون

به گزارش وب‌دا خوزستان، يكشنبه 29 ارديبهشت‌ماه 1398 دومين شوراي اجرايي دانشگاه در خصوص بسيج ملي كنترل فشار خون با حضور دكتر ايرج نظري رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز و اعضاي شورا با هدف گزارش اقدامات صورت گرفته در اين برنامه در محل سالن جلسات حوزه رياست دانشگاه برگزار شد.

نظري با اشاره به اينكه اجراي اين طرح را ميتوان به چند بخش تقسيم كرد، گفت: در گام اول بهورز بايد در مناطق روستايي صد در صد موارد فشار خون را ثبت نمايد و در گام دوم با شهرهاي كمتر از بيست هزار نفر جمعيت مواجه هستيم و با توجه به تعداد جمعيت و امكانات، پايگاه‌ها و هزينه‌هايي كه در اين شهرها انجام شده است، بايستي فشار خون همه افراد تحت پوشش و بالاي سي سال كه در معرض ابتلا به اين عارضه هستند، ثبت شود.

وي ادامه داد: به نظر مي‌رسد كه بيشترين مشكل ثبت فشار در گام سوم يعني شهرهاي با جمعيت بيشتر از بيست هزار باشد كه دستيابي به همه موارد ممكن نيست و بعبارتي فرار از ثبت وجود دارد.

رئيس دانشگاه افزود: اگر قرار است پايگاهي براي اين طرح به سيستم اضافه شود، بايستي پايگاه‌ها در گام سوم يعني شهرهاي با جمعيت بالاتر از بيست هزار نفر جمعيت يا شهرهاي بزرگ باشد و به نظر مي‌رسد استقرار پايگاه در شهرهاي ذكر شده در گام دوم يعني شهرهاي كمتر از بيست هزار جمعيت يا شهرهاي كوچك، صرفا اتلاف وقت و انرژي باشد.

نظري خاطرنشان كرد: براي اجراي هر چه بهتر اين طرح در شهرهاي بزرگ، بايستي ادارت و ارگان‌ها به خصوص آنهايي كه در بخش بهداشت و درمان فعال هستند، به دانشگاه كمك كنند.

وي در پايان گفت: اگر ارگان‌هايي مثل شركت ملي نفت، سازمان آب و برق، شهرداري، تامين اجتماعي، سپاه پاسداران، كميته امداد حضرت امام خميني(ره) و آموزش و پرورش كه هر كدام به نوعي داراي بيمارستان‌ها و درمانگاه‌هاي مخصوص به خود هستند به اين طرح ملي وارد شوند و بخشي از بار آن را به دوش بگيرند، كمك قابل توجهي براي دستيابي به هدف اين طرح خواهند كرد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه