سه شنبه 14 خرداد 1398
تعداد بازدید: 15

بيانيه كانون بسيج دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز به مناسبت ارتحال امام راحل

بسمه تعالي

از غم دوست در اين ميكده فرياد كشم        دادرس نيست كه از هجر رخش داد كشم

سالها مي گذرد حادثه ها مي آيد             انتظار فرج از نيمه خرداد كشم

بيانيه كانون بسيج دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز به مناسبت ارتحال بنيانگذار نظام اسلامي، حضرت امام خميني (ره)

14 خرداد ماه ياد آور رحلت پير حكيم و فرزانه اي است كه با تبعيت از آموزه هاي اسلام ناب محمدي (ص) بنيانگذار انقلابي گرديد كه تمامي معادلات جبهه كفر و الحاد را برهم زد و استعمارگران جهانخواري را كه در قالب جهان دوقطبي با تقسيم جهان مشغول به غارت و چپاول ملتها بودند با قدرتي نوظهور مواجه ساخت ،قدرتي بر آمده از خداباوري و خدا محوري و تقوي الهي.

با توجه به شرايط تسلط بي چون و چراي حاكميت استبدادي طاغوت به پشتيباني شيطان بزرگ و جو خفقان و كشتار حاكم بر جامعه كمتر كسي پيروزي جبهه حق را در آن شرايط سخت و طاقت فرسا باور داشت . زندان ،تهديد و تبعيد و قتل مرموز فرزند عزيز  هم نتوانست خللي در عزم و اراده آن پير عارف روشن ضمير در راستاي عمل به تكليف ايجاد نمايد و در نهايت پايمردي و استقامت بي نظير در مسير حق نصرت الهي را موجب گرديد و معجزه قرن معاصر به پرچمداري خميني كبير رقم خورد.

جهان تحت تاثير انقلاب امام روح الله جان تازه اي در راستاي بر پايي حكومت توحيدي گرفت و ايران اسلامي كانون توجه تمام انسانهاي موحد و آزاده جهان قرار گرفت . درس بزرگ حضرت امام خميني (ره) كه امروزه جزو نيازمنديهاي تمامي نيروهاي انقلابي مسلمان سراسر جهان خصوصا در داخل كشور مي باشد خودباوري بر آمده از نگاه توحيدي با توكل به نصرت الهي و نترسيدن از زورگويان و قلدرهاي مدرن اين دوران است .

اعتماد به نيروي عظيم مردم مومن و انقلابي و توان داخلي از ديگر اركان اساسي تفكر حضرت امام (ره) است كه در مرحله عمل چه در دوران انقلاب اسلامي و  جنگ تحميلي و  تمامي مراحل سخت بعد از جنگ بخوبي آزموده شده و نياز حقيقي امروز جامعه ما در راه گذر از جنگ تمام عيار اقتصادي پيش رو مي باشد. دشمن شناسي و نترسيدن از هيمنه پوشالي دشمن از ديگر درسهاي بزرگ حضرت روح الله (ره) مي باشد كه لازم است نصب العين تمامي مديران و مسئولان عالي رتبه كشور قرار گيرد .

بسيج جامعه پزشكي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز ضمن گراميداشت ياد و خاطره آن امام عزيز و عارف حكيم يك بار ديگر ضمن تجديد عهد با آرمانهاي بلند حضرت روح الله تحت هدايت حكيمانه رهبري معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه اي مد ظله العالي بر ادامه راه آن امام سفر كرده و شهداي گلگون كفن ميهن اسلاميمان تاكيد مي نمايد .

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه