شنبه 01 تیر 1398
تعداد بازدید: 18

اعزام مادر باردار پر خطر از مركز خدمات جامع سلامت ملاثاني به بيمارستان اميرالمومنين اهواز

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت ودرمان شهرستان باوي، دكتر مهران احمدي بلوطكي گفت: در تاريخ 25 خرداد 98 مادر باردار پر خطر 38 هفته با فشار خون بالا و با شروع علائم مسموميت بارداري همزمان با همكاري فوريت هاي پزشكي به بيمارستان اميرالمومنين اهواز انتقال يافت.

احمدي در ادامه افزود: اين خانم باردار با سن بارداري 38 هفته به مركز خدمات جامع سلامت ملاثاني مراجعه كرده بود كه پس از بررسي علايم حياتي توسط ماماي تيم سلامت آن مركز فشارخون بالا و شروع علايم مسمومييت بارداري ايشان تشخيص داده شد و بلافاصله اقدامات اوليه انجام شد و فورا با هماهنگي واحد سلامت خانواده شهرستان توسط آمبولانس با همراهي ماما به بيمارستان اميرالمومنيين انتقال يافت.

دكتراحمدي در پايان عنوان كرد: از شهروندان شريف شهرستان باوي خواهشمنديم كه نسبت به افراد پر خطر، شامل زنان باردار، سالخوردگان و بيماران زمينه اي در خانواده خود حساسيت بيشتري داشته باشند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه