شنبه 01 تیر 1398
تعداد بازدید: 3

بازديد رئيس دانشگاه علوم پرشكي اهواز از ايستگاه هاي كنترل فشار خون در مسجد سليمان

نماينده مردم مسجدسليمان در مجلس شوراي اسلامي و دكتر ايرج نظري رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز از ايستگاه ارزيابي كنترل فشار خون بيمارستان ۲۲ بهمن و بيمارستان نفت مسجدسليمان بازديد كردند.

نماينده مردم مسجدسليمان در مجلس شوراي اسلامي و دكتر ايرج، نظري رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز، از ايستگاه ارزيابي كنترل فشار خون بيمارستان ۲۲ بهمن و بيمارستان نفت مسجدسليمان بازديد كردند.

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان مسجد سليمان، نماينده مردم مسجدسليمان در مجلس شوراي اسلامي ضمن تقدير از دست اندركاران اين طرح گفت: برنامه غربالگري در راستاي كنترل و شناسايي مبتلايان به بيماري فشارخون، گام مهمي در تقويت شاخص‌هاي سلامت است.

وي با بيان اين كه كنترل اين بيماري با آگاه سازي شهروندان بسيار ضروري به نظر مي‌رسد از مجموعه بهداشت و درمان خواست: از تمامي توان خود براي شناسايي مبتلايان به فشارخون بالا در شهرستان استفاده كنند.

نماينده مردم مسجدسليمان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اهميت تعامل و مشاركت تمام افراد و سازمان ها براي اجراي پويش ملي كنترل فشارخون افزود: مساله تامين سلامت مردم، محدود به دانشگاه علوم پزشكي نيست و تمام افراد، ادارات و سازمان ها بايد در زمينه ارتقاي سلامت، مشاركت كنند.

دكتر ايرج نظري نيز در اين خصوص فشارخون بالا را يكي از عوامل خطر خواند و گفت: بسياري از بيماري ها با فشارخون بالا در ارتباط هستند.

وي از فشار خون بالا به عنوان قاتل خاموش ياد كرد و گفت: فشار خون بالا در اكثر افراد علامتي ندارد و تنها با اندازه گيري مشخص مي شود كه فرد به فشار خون بالا مبتلاست و به همين دليل مردم كمتر به اين بيماري توجه مي كنند.

نظري با بيان اين كه كمپين ملي فشار خون در راستاي اطلاع‌رساني و شناسايي بيماران مبتلا به فشار خون بالا راه اندازي شده است، گفت: ما در فاز نخست كمپين ملي فشارخون از ٢٧ ارديبهشت در اين زمينه اطلاع رساني كرديم و از تاريخ ۱۵ خرداد فشار خون افراد در پايگاه هاي در نظر گرفته شده اندازه گيري مي شود.

وي با اشاره به آمار مبتلايان به فشار خون بالا كه تاكنون در كشور شناسايي شده اند، گفت: بيش از ۱۷ درصد از چهار ميليون نفري كه تاكنون فشار خون آن ها در بسيج ملي كنترل فشار خون اندازه گيري شده است به فشار خون بالا مبتلا بودند كه ۷ درصد آن ها از فشار خون خود مطلع نبودند.

شايان ذكر است مرحله دوم بسيج ملي كنترل فشار خون با غربالگري و سنجش رايگان فشارخون تمامي افراد بالاي ۳۰سال، خانم‌هاي باردار و بيماران مزمن كليوي همزمان در سراسر كشور آغاز شده است. بنا به گفته مسئولان شبكه بهداشت و درمان، براي اجراي مطلوب اين طرح تمام بيمارستان ها، مراكز جامع سلامت شهري و روستايي و پايگاه‌هاي سلامت ثابت و سيار در نقاط مختلف شهرستان آمادگي كامل دارند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه