یک شنبه 07 مهر 1398
تعداد بازدید: 87

تشکیل نهمین جلسه قرارگاه تخصصی دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، یکشنبه 7 مهرماه  98، نهمین جلسه قرارگاه تخصصی دارو تجهیزات و ملزومات پزشکی با حضور دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر رمضان احدی مشاور رئیس دانشگاه در حوزه سلامت، دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان با محوریت بیمارستان ابوذر، شبکه بهداشت و درمان لالی و مرکز بهداشت غرب اهواز در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

دکتر حبیب صفری نیا رئیس اداره تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی معاونت غذا و دارو اهواز در این خصوص گفت:  این جلسه به منظور مصرف بهینه و کاهش هزینه‌ها در حوزه دارو، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه توسط معاونت غذا و داروی اهواز برگزار شد.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت دارویی و تجهیزات پزشکی در واحد های مذکور افزود: ارائه گزارش تفصیلی از وضعیت دارویی و تجهیزات پزشکی بیمارستان ابوذر و بیمارستان امید لالی از دیگر موارد مورد بررسی در این جلسه بوده است.

در بخش دیگری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز ضمن ارائه گزارش تفصیلی از وضعیت مالی دانشگاه اظهار کرد: انتظار میرود  با توجه به شرایط دشوار اخیر و رفع بحران‌های احتمالی منابع مالی به دقت و به طور صحیحی مدیریت شود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه