سه شنبه 09 مهر 1398

جلسه بین بخشی معاون بهداشت دانشگاه با رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دوشنبه 8 مهرماه 98، جلسه بین بخشی در خصوص الزامات و مداخلات حوزه بهداشت در مواکب مسیر طریق الحسین(ع) با حضور دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین موسوی رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان و رئیس ستاد اسکان و تغذیه اربعین حسینی برگزار شد.

حسینی زاده در این جلسه بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در مواکب تاکید کرد و خواستار همکاری سایر ارگان ها در راستای بهبود زیرساخت های مواکب از جمله: تامین آب بهداشتی، سرویس بهداشتی، دفع بهداشتی فاضلاب ها در محل و نیز نظارت اداره دامپزشکی بر گوشت و فرآورده های دامی در محل مواکب شد.

رئیس مرکز بهداشت استان با حائز اهمیت دانستن اربعین حسینی به عنوان یک حرکت فرهنگی بزرگ، آموزش های اولیه ویژه زائرین و رعایت اصول خود مراقبتی جهت حفظ سلامت زائرین به منظور بهره مندی هر چه بیشتر را از برکات معنوی این حرکت فرهنگی، معنوی ضروری دانست.

وی خاطرنشان کرد: دستیابی به این هدف تنها با همکاری تمامی ارگانها و سازمانهای دست اندرکار امکانپذیر است.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی نیز در این جلسه از خدمات و اقدامات مرکز بهداشت استان در نظارت های بهداشتی بر مواکب و تامین سلامت زوار اربعین حسینی تقدیر کرد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه