سه شنبه 09 مهر 1398

فرآیند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در دانشکده پیرا پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، عبدالحسین عگبهی رئیس امور آموزشی دانشکده از اتمام فرآیند ثبت نام  دانشجویان جدیدالورود خبر داد.

وی گفت: ثبت نام اینترنتی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از 31 شهریورماه لغایت 2 مهرماه سال جاری به صورت مجازی و از تاریخ 9 لغایت 10 مهرماه بصورت حضوری انجام گرفت که دانشجویان در این بازده زمانی ملزم بودند کلیه مدارک خود را جهت تطبیق و ثبت نام نهایی به کارشناسان آموزش تحویل نمایند.

عگبهی افزود: در ادامه فرآیند ثبت نام، دانشجویان جدیدالورود جهت سنجش سلامت به پایگاه مستقر در سالن کنفرانس دانشکده مراجعه کردند تا خدمات لازم به آنها ارائه گردد.

وی همچنان اظهار داشت: هدف از ارجاع دانشجویان جدیدالورود به پایگاه سنجش و سلامت، بررسی و غربالگری دانشجویان جدیدالورود دانشکده، شناسایی افراد بیمار و موارد خاص و جذب سفیر دانشجویی بود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه