شنبه 13 مهر 1398
تعداد بازدید: 119

برگزاری بیست و پنجمین نشست منطقه ۴ معاونین غذا و دارو قطب جنوب غرب کشور در خرم آباد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، شنبه ۱۳ مهرماه 98، بیست و پنجمین نشست معاونین غذا و داروى دانشگاه و دانشکده های منطقه 4 جنوب غرب کشور در شهرستان خرم آباد برگزار شد.

این نشست با حضور مدیران و کارشناسان دانشگاه‌هاى علوم پزشکی اهواز، لرستان و دزفول و دانشكده‌هاى پزشکی شوشتر، بهبهان و آبادان به ميزبانى معاونت غذا و داروى دانشگاه علوم پزشکی لرستان در شهرستان خرم آباد برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مهمترین هدف تشکیل این نشست، هم‌افزايى، تبادل نظرات و وحدت رویه جهت هماهنگى بيشتر بين اعضاى قطب است.

در ادامه این نشست سایر مديران واحدهای غذا، دارو، آزمايشگاه، تجهيزات و ملزومات مصرفی پزشكى، آمار و فناوری اطلاعات و دفتر تحقیق و توسعه به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه