یک شنبه 14 مهر 1398

ویزیت رایگان سالمندان شهرستان لالی

بمناسبت هفته جهانی سالمند بیش از 40 بیمار سالمند رایگان در اداره بهزیستی شهرستان لالی ویزیت شدند.

به گزارش مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی، بمناسبت بزرگداشت هفته سلامت سالمندان (9-3 مهرماه) با شعار (( فرصت های برابر برای تمام سنین )) به منظور تکریم و دلجویی از این گروه سنی، از سالمندان تحت پوشش اداره بهزیستی شهرستان لالی توسط پزشک مرکز بهداشت ویزیت رایگان بعمل آمد.

در این برنامه بیش از 40 نفر ویزیت شدند و 3 نفر از افرادی که دارای فشار خون بالا بودند شناسایی و پس از مشاوره، به بیمارستان امید لالی ارجاع داده شدند. با توجه به حساسیت ویژه جوامع مختلف به افراد سالمند هر ساله 9 مهرماه بعنوان روز جهانی سالمند در تمام نقاط دنیا گرامی داشته می شود.

در ایران نیز به دلیل اهمیت این موضوع 3 لغایت 9 مهرماه بعنوان هفته سالمند نامگذاری شده است. بطوریکه با اجرای برنامه های متنوع در راستای سلامتی این رده سنی از افراد جامعه توسط دستگاههای ذیربط گام برداشته می شود .

گفتنی است در این برنامه فاطمه اعتمادی کارشناس سالمندان مرکز بهداشت لالی در خصوص تغذیه سالم، مصرف مکمل ها در دوران سالمندی و نقش تحرک در سلامتی مطالبی را برای سالمندان مطرح نمود .

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه