سه شنبه 16 مهر 1398
تعداد بازدید: 100

نشست آموزشی نقش تشکل های مردمی برای ارتقا سلامت، کیفیت زندگی و منزلت سالمندان برگزار خواهد شد

نشست آموزشی سمن ها و خیریه های سلامت با موضوع (( نقش تشکل های مردمی برای ارتقا سلامت، کیفیت زندگی و منزلت سالمندان )) فردا 17 مهرماه ساعت 9 و 30 دقیقه در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، این نشست به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی سالمند و هفته ملی بزرگداشت سالمندان و با همکاری حوزه اجتماعی و معاونت بهداشت دانشگاه برگزار می شود.

برگزیدن تدایبر مناسب برای طول عمر سالم، افزایش کیفیت زندگی و ارتقا شان و منزلت سالمندان از مهمترین اهداف برگزاری این نشست است.

گفتنی است بررسی های آماری نشان می دهد که در حال حاضر نزدیک به 10 درصد جمعیت کشور را افراد سالمند تشکیل می دهند و پیش بینی می شود این میزان تا سال 1430 به حدود 30 درصد افزایش یابد و در چنین شرایطی استفاده از همه ظرفیت های مردمی، دولتی و غیردولتی، بویژه  بهره گیری از تجارب خود سالمندان می تواند به ساماندهی و بهبود روز افزون شرایط زندگی سالمندان در ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی منجر شود.

سلامت سالمندان، وضعیت کنونی و چشم انداز آتی و همچنین سالمندی سالم، ویژگی ها، چالش ها و راه کارهای با تمرکز بر نقش تشکل های مردمی از مهمترین موضوعات مطرح شده در این نشست خواهد بود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه