شنبه 20 مهر 1398

توزیع 383 هزار قرص آهن و ویتامین دی در مدارس شهرستان بندر ماهشهر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماهشهر، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان در تشریح این خبر گفت: در راستای ارتقای سطح سلامت دانش‌آموزان تعداد 382 هزار و 600 عدد قرص آهن و ویتامین D بین دانش‌آموزان مدارس شهرستان بندر ماهشهر توزیع شد.

مهندس علی نوری افزود: 131 مدرسه مقطع متوسطه اول و دوم دخترانه و پسرانه شهرستان بندر ماهشهر تحت پوشش این برنامه قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: مکمل‌ ویتامین D به‌ صورت قرص‌های ژله‌ای 50 هزار واحدی تهیه‌ شده و بر اساس دستور عمل کشوری در طول سال تحصیلی به مدت 9 ماه، هر ماه یک عدد از این قرص‌ها برای مصرف در اختیار دانش‌آموزان دختر و پسر متوسطه اول و دوم قرار داده می‌شود.
وی در خصوص نحوه مصرف قرص آهن نیز گفت: هر هفته یک عدد به مدت 16 هفته یا چهار ماه، دانش‌آموزان مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم در برنامه آهن یاری قرار می‌گیرند.
نوری اظهار داشت: در سنین مدرسه بدن به دلیل رشد، به آهن بیشتری نیاز دارد و مصرف ناکافی منابع غذایی حاوی آهن در این دوران، منجر به کمبود آهن می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر خاطرنشان ساخت: در دوران بلوغ، به دلیل جهش رشد، نیاز دختران و پسران نوجوان به آهن بیشتر از دوران قبل است و در صورتی‌که از منابع غذایی حاوی آهن در برنامه غذایی روزانه مصرف نشود، نوجوان به‌سرعت در معرض خطر کمبود آهن و کم‌خونی ناشی از آن قرار می‌گیرد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه