شنبه 20 مهر 1398

شبکه بهداشت اندیمشک آماده ارائه خدمات به زائرین اربعین حسینی

مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک از مناسب بودن امکانات درمانی و بهداشتی با توجه به حجم قابل توجه زائران در برگشت از اندیمشک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک ، دکتر عبدالرحمن روحانی مدیر شبکه بهداشت و درمان اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات مطلوب و به موقع به زائران گرامی ابا عبدالله (ع) در ایام اربعین، همه درمانگاه‌ها، بیمارستان امام علی(ع) و اورژانس 115 اندیمشک در حالت آماده باش بوده و مشغول ارائه خدمات درمانی به زائران هستند.
روحانی افزود: در اندیمشک با توجه به تردد و تجمع جمعیت بی شمار زائران، بیمارستان امام علی(ع)، بسیج جامعه پزشکی و فوریتهای پزشکی فعال اهستند.
وی یادآور شد: در این شهرستان 10 دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس فوریت‌ها بصورت شبانه روزی مشغول فعالیت و ارائه خدمات درمانی به زائران هستند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک گفت: همه امکانات فراهم شده درمانی در اندیمشک با همکاری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، بسیج جامعه پزشکی و سایر دستگاه‌ها در شرستان مستقر شده‌اند تا جوابگوی نیاز حجم جمعیتی زائران باشند.
وی اضافه کرد: مراکز خدمات بهداشتی و درمانی، مرکز فوریت‌های پزشکی، هلال احمر و بسیج جامعه پزشکی برای خدمت به زائران تا پایان آیین اربعین و بازگشت همه زائران به کشور آماده باش هستند.
روحانی همچنین در خصوص شیوع بیماری‌های تنفسی اظهار کرد: تاکنون موارد غیر عادی گزارش نشده، وضعیت در حالت عادی قرار دارد و موضوع متفاوتی به غیر از بیماری‌های معمولی در میان زائران شایع نشده است.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه