جمعه 19 مهر 1398

ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸۰ نفر زائر حسینی

از تاریخ ۱۵مهرماه ۹۸ تا کنون ۱۹۸۰ نفر از زائران اباعبدالله الحسین (ع) در مرز چذابه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی دریافت کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ اهواز، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸۰ نفر از زائرین حسینی در درمانگاه مرزی چذابه خبر داد.

دکتر محمد امین زرگر در این خصوص گفت: از تاریخ ۱۵ مهرماه ۹۸ تا کنون، ۱۹۸۰ نفر از زائرین اباعبدالله الحسین (ع) در مرز چذابه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی دریافت کردند که از این تعداد، ۹ نفر به مراکز درمانی اعزام و ۱۹۷۱ نفر در محل درمانگاه تحت درمان قرار گرفتند.

وی با اشاره به آمار زائران مراجعه کننده به اورژانس پیش بیمارستانی در مرز‌ چذابه اظهار کرد: کلیه واحدهای مستقر در درمانگاه اعم از اورژانس سرپایی، بخش مامایی، اتاق عمل سیار، دندانپزشکی، مرکز دپو دارو و تجهیزات پزشکی با پرسنل مجرب در حال فعالیت شبانه‌روزی هستند تا بهترین خدمات بهداشت و درمان را به زائرین اباعبدالله الحسین (ع) ارائه دهند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: همچنین بیش از ۳۰ دستگاه  آمبولانس، ۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۴ فروند بالگرد در منطقه مرزی چذابه و مواکب مستقر هستند که بصورت آماده باش صد درصد در جایگاه‌های خود مستقر شده‌اند.

زرگر در پایان افزود: ناوگان اورژانس ۱۱۵ توسط سامانه GPS رهگیری و بیمارستان‌ها توسط واحد mcmc رصد و حوادث شبه بحران نیز تحت کنترل واحد EOC می‌باشند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه