شنبه 20 مهر 1398
تعداد بازدید: 389

مسئول تیم نظارت بر عملکرد اجرایی داروخانه اربعین از راه اندازی بزرگترین داروخانه شبانه‌روزی برای ارائه خدمات دارویی به زوار حسینی در مرز چذابه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، مسئول تیم نظارت بر عملکرد اجرایی داروخانه اربعین از راه‌ اندازی بزرگترین داروخانه شبانه‌روزی برای ارائه خدمات دارویی به زوار حسینی در مرز چذابه خبر داد.

دکتر حسین حیدری کایدان با بیان اینکه اکثر زائران اربعین حسینی به خدمات درمانی، بهداشتی و دارویی نیاز خواهند داشت، اظهار کرد: در این زمینه کمیته داروی اربعین حسینی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز تدابیر خوبی را انجام داده است.

وی افزود: در این خصوص داروخانه ثابت در مرز چذابه راه اندازی شده است که به صورت شبانه‌روزی حال ارائه خدمات دارویی به زائران حسینی است.

حیدری کایدان در ادامه بیان کرد: همچنین با توجه به پیش بینی‌هایی که در فارماکوپه دارویی توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز تدوین شده است، هیچ گونه کمبود دارویی نخواهیم داشت.

مسئول تیم نظارت بر عملکرد اجرایی داروخانه اربعین ادامه داد: همچنین در تمام ساعات فعالیت داروخانه، مسئول فنی داروساز حضور دارد و بازدیدهای شبانه‌روزی نیز توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام می‌شود.

حیدری از زحمات و تلاش‌های دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی این دانشگاه، دکتر یوسف بهداروندی مدیر نظارت بر داروی استان و همچنین از همکاران مرکز فوریت‌های پزشکی استان در راه اندازی، تجهیز، تدارک و تهیه داروهای بزرگترین داروخانه شبانه‌روزی مرز چذابه قدردانی کرد.

وی در پایان نیز از داروسازانی که برای خدمات رسانی به صورت شبانه روزی داوطلب شدند صمیمانه تشکر کرد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه